fbpx

Alla föreläsare och talare och moderatorer

HITTA RÄTT PROFIL ENKELT

GÖR DINA INSTÄLLNINGAR I FILTRERINGEN ELLER BÖRJA BLÄDDRA BLAND ALLA FÖRELÄSARE, TALARE, MODERATORER, UNDERHÅLLARE OCH PROGRAMLEDARE:

Våra talare är specialister inom sina områden och skräddarsyr presentationer för att ni ska få maximal behållning, både i huvudet och i hjärtat. Oavsett om du vill motivera, öka sammanhållningen eller stärka förmågan så ger vi dig rätt person för att nå dina mål.

Söker
Målgrupp
Önskar
Ämnen

Visar 1–200 av 231 resultat

Alla föreläsare och talare och moderatorer hos SAJ är handplockade. Som Sveriges äldsta talarbyrå har vi gedigen erfarenhet att dela med oss av till dig när du ska boka föreläsning. Vår expertis är gratis och bara några knapptryck bort. 

När du bokar föreläsare genom SAJ bidrar du inte bara till din egen och din organisations utveckling, du gör också skillnad för samhället och de som behöver det som mest. Sveriges föreningar, ideella organisationer och samfund utgör en grundläggande stöttepelare för samhället och deras arbete ger en oerhörd positiv inverkan på många individers liv.

När du bokar någon av våra föreläsare och talare och moderatorer går en del av arvodet till SAJ-fonden, ett separat konto som föreningar och organisationer kan använda sig av för att få inspirerande och kunskapsrik input från föreläsningar, och fortsätta göra skillnad för de som behöver det som mest! Här kan du läsa mer om SAJ och arbetet vi gör.

SAJ förmedlar föreläsningar, workshops och happenings för alla typer av arrangemang. Personaldagar, konferenser, stora events, coachsessioner – stort som smått! Vi handplockar också team av våra föreläsare för att stödja under organisationsförändringar. Varmt välkommen till SAJ – Sveriges äldsta talarbyrå!

Mer om hur det fungerar