fbpx

Anders Mårtensson

Anders Mårtensson är en av Sveriges mest mångsidiga och eftertraktade underhållare. Med en imponerande karriär som sträcker sig över flera decennier har Anders etablerat sig som en enastående konferencier, engagerande moderator och lysande imitatör.

Han samarbetar med olika musiker och hjälper dig att sätta ihop större event med band och musik om så önskas. Han har sedan 1990 varit verksam på heltid som imitatör och skådespelare både på scen och i TV. Med humor och värme i alla uppdrag får han både publik och scendeltagare att känna sig bekväma och må bra.Han är Kungen, Tommy Körberg, Lasse Berghagen, Edward Blom och Cornelis för att bara nämna några. Som skådespelare i Partaj, Solsidan och Så mycket roligare har han setts i TV senaste åren, senast såg du honom i Andra Akten, tillsammans med bland andra Lena Olin och Rolf Lassgård.

Läs mer om Anders och se några av hans framträdanden här nedanför, där han bland annat överraskar Tommy Körberg själv med att möta Tommy Körberg!

Anders Mårtensson – konferencier, moderator, imitatör och underhållare i världsklass

Med en imponerande karriär som sträcker sig över flera decennier har Anders Mårtensson etablerat sig som en enastående konferencier, engagerande moderator och lysande imitatör. Anders Mårtensson är en av Sveriges mest mångsidiga och eftertraktade underhållare.

Han samarbetar med olika musiker och hjälper dig att sätta ihop större event med band och musik om så önskas. Han har sedan 1990 varit verksam på heltid som imitatör och skådespelare både på scen och i TV. Med humor och värme i alla uppdrag får han både publik och scendeltagare att känna sig bekväma och må bra.

 

En mycket uppskattad konferencier och moderator

Anders Mårtensson är en erfaren konferencier och moderator som kombinerar professionalism med en smittande entusiasm. Oavsett om det handlar om stora företagsevent, gala-kvällar eller mindre, intima sammankomster, skapar Anders alltid en varm och inbjudande atmosfär. Hans förmåga att anpassa sig till olika publiker och evenemangstyper gör honom till det perfekta valet för att leda ditt nästa event.

 

Mästerlig imitatör och underhållare

Känd för sina träffsäkra och humoristiska imitationer, bjuder Anders Mårtensson på förstklassig underhållning. Med en repertoar som inkluderar kända personligheter som Körberg, Kungen, Lasse Berghagen, och Zlatan Ibrahimović, kan Anders förvandla vilken tillställning som helst till en minnesvärd upplevelse. Hans shower är en dynamisk mix av stand-up, musik och briljanta imitationer, vilket garanterar skratt och applåder från första till sista minut.

 

Anders Mårtensson skådespeleri
Foto: Melinda Rönnberg
 • Erfarenhet och professionalism: Med årtionden av erfarenhet inom underhållning och evenemangsledning, levererar Anders alltid på högsta nivå och har fina meriter och recensioner.
 • Mångsidighet: Som konferencier, moderator och imitatör anpassar sig Anders till dina behov och skapar en skräddarsydd upplevelse för ditt event.
 • Underhållare av rang: Anders unika talang för imitation och humor gör honom till ett populärt val för både små och stora evenemang.

Samarbetet, dina önskemål och idéer

Samarbetet är smidigt och Anders är mån om att hans insats formas efter era idéer och önskemål. Han tar verkligen ditt event till nästa nivå och du som bokar kommer känna dig trygg i en mycket erfaren och så professionell moderator och underhållare. Med Anders Mårtensson som konferencier, moderator eller underhållare är du garanterad en minnesvärd upplevelse för alla deltagare. Vill du ha musik till ditt event så ger Anders dig alternativ, ni kommer att känna tryggheten i att arbeta med ett riktigt proffs.

SHOW REEL:

DRAMA REEL 2024:

Cornelis Vreeswijk imitatör Anders Mårtensson

Anders som Cornelis Vreeswijk

Boka "Tommy Körberg"

Anders som Tommy Körberg

Boka Kungen

Anders som kungen

Boka "grannen"

Anders som ”Grannen”

Skicka en direktförfrågan om Anders Mårtensson

Vi återkopplar till dig inom kort!

  Boka med SAJ
  Stöd Sverige

  Genom att samarbeta med oss bidrar du till att sprida kunskap och inspiration i hela samhället.

  För varje uppdrag som bokas via SAJ avsätts en del av vinsten till att hjälpa ideella organisationer och föreningar att täcka kostnader för de föreläsningar och förändringsledare som verkligen gör skillnad.

  Anders Mårtensson boka imitatör
  Anders Mårtensson

  Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

  Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

  Stäng