Vill du komma i kontakt med oss?

Du kan ringa, boka ett digitalt möte med någon av oss på SAJ direkt här i kalendern, eller så kan du lämna ett meddelande i formuläret nedan så får du snart återkoppling från oss!

Varmt välkommen, vi ser fram mot kontakten med dig!

bokning

Adress

SAJ Förmedlingsbyrå
Talattagatan 10
426 76 Västra Frölunda

ÖPPETTIDER:

Måndag – Söndag 07:00-17:00

E-POST

info@saj.se

TELEFON

0500 – 42 86 02

  Kolla in oss på Instagram!

  Boka genom SAJ – Stöd Sverige

  Sveriges föreningar, ideella organisationer och samfund utgör en grundläggande stöttepelare för samhället och deras arbete ger en oerhörd positiv inverkan på många individers liv. Men för att fortsätta göra skillnad behöver de stöd, inspiration och kunskap.

  Samtidigt har vi experter och föreläsare som gör stor skillnad, som brinner för sitt budskap men vars publik sällan har medlen för kunskapen. Likaså finns det föreningar och organisationer som behöver den inspirerande och kunskapsrika inputen från föreläsningar, men som inte har råd att anordna dem.

  Genom att boka en föreläsning genom SAJ inte bara investerar du i din egen och din organisations utveckling, utan du bidrar också till en god sak. En del av vinsten går nämligen till SAJ-fonden, som är ett separat konto avsett för att stödja olika initiativ.

  Detta engagemang har redan gjort stor skillnad. Vi har stöttat ideella organisationer med utbildning inom suicidpreventiva samtal och hjälpt unga inom föreningslivet att fortsätta sin idrottsliga resa med inspiration från OS-medaljörer, för att bara nämna några exempel.

  När du bokar genom SAJ bidrar du inte bara till din egen och din organisations utveckling, du gör också skillnad för samhället och de som behöver det som mest. Tillsammans skapar vi en positiv förändring!

  Christine Günther
  Ägare