vad är saj?

SAJ är din talarbyrå – din för att vår verksamhet helt är formad efter dina behov. Vi är Sveriges äldsta föreläsarförmedling och vi är mer än vad du tänker på när du hör ordet ”talarbyrå”. Vi bryr oss om människor och samhället och bidrar till positiv utveckling i allt vi gör. Nu ska du få reda på vad vi gör för dig, det är uppdelat på tre tjänster:

EN FÖRELÄSNING ELLER UPPLEVELSE

Föreläsare, workshop, moderator m.fl.

Ett tillfälle som höjer nivån i din organisation och väcker publikens inre.

SAJ består av erfarna profiler och det är lätt att hitta just den person som passar ert behov. Våra talare är specialister inom sina områden och skräddarsyr presentationer för att ni ska få maximal behållning, både i huvudet och i hjärtat.

Oavsett om du vill motivera, öka sammanhållningen eller stärka förmågan så ger vi dig rätt person för att nå dina mål. 

KONCEPT OCH TEMADAGAR

Vi löser hela programmet

SAJ erbjuder kraftfulla koncept med moderator eller programledare som kombinerar föreläsningar, workshops och smart underhållning för att uppnå resultat i er organisation eller hos kunder och partners – allt under ditt varumärke.

Koncept såsom laddade näringslivsdagar, engagerande kundevent och temasatsningar på specifika områden anpassas helt till ditt mål. Upptäck kraften i en helhetsupplevelse som berör, förändrar och
stärker deltagarna på djupet.

FÖRETAGSSTÖD & FÖRÄNDRINGSARBETE

Bred förändring över tid

SAJ stödjer ditt företags långsiktiga utvecklingsresa med Sveriges högst ansedda experter och ledare.

Vi ger er unik access till kvalificerat företagsstöd med ett mycket brett spektrum av kompetensområden – från strategi, styrelserådgivning och försäljningsutbildning till kommunikation, marknadsföring och mindfulness.

Vi ansvarar för förändringsarbetet och säkerställer att ni får rätt verktyg och processer för att nå era mål under vägledning av landets främsta experter och ledare.

Christine Günther, ägare av SAJ Talar- och eventbyrå

Christine Günther – ägare av SAJ

I grund och botten är jag samhällsengagerad; jag känner för samhälle, företagande och människor och prioriterar dessa i allt jag gör. SAJ är både ett anrikt vinstdrivande företag men det är också en force for good – en plattform med oerhörd förmåga att bidra så att det märks.

Talarna i SAJ är handplockade, de är Sveriges absolut främsta inom sina områden och de brinner för sina budskap. När vi sätter ihop en handfull av Sveriges ledande individer för att stödja ett företag eller en organisation så blir resultatet fantastiskt.

Våra talare bidrar nämligen inte enbart med föreläsningar, de driver även positiv förändring. Vårt företagsstöd bygger på Sveriges mest erfarna, engagerande och inspirerande profiler, det ger dig ett seniort alternativ till de flesta konsultfirmor. 

Det jag gör genom SAJ är samma triad som guidar mitt liv; jag sätter ihop skicklighet, erfarenhet och action för att nå resultat och för att skapa harmoni. Det riktigt fina, och min stora glädje, är att denna triad kan hjälpa samhället i stort – genom SAJ.

En del av vinsten går även till att hjälpa kunder som inte har ekonomi att boka föreläsningar och den boost av expertis som de verkligen behöver. Dessa kunder är ofta föreningar, ideella organisationer eller samfund, verksamheter vars existens ger enorm positiv påverkan för många individer. På så sätt är SAJ ett universitet för kunskap och förändring, inte bara en affär.

Det gör att mitt hjärta mår bra.

STORT ENGAGEMANG OCH MERVÄRDE

”SAJ har arrangerat konferensresor till Italien för Swedbanks räkning. Resorna har varit mycket uppskattade av både kunder och personal. SAJ jobbar visionärt och med stort engagemang, och har kreativa idér kring hur olika arrangemang kan ge ett mervärde för beställaren.”

Stefan Takac / Chef, Swedbank

TRÄFFSÄKERT OCH PROFFSIGT

”Genom samarbetet med SAJ har kommunikationen mellan kommunen och företagarna i närområdet tagit högre höjd och kommit att omfatta ett större omvärldsperspektiv. SAJ har hjälpt oss ”krydda våra företagsträffar på ett träffsäkert och proffsigt sätt.”

Johanna Forslund Kullander / Näringslivschef, Vara kommun

SMIDIGT

”Samarbetet med SAJ är verkligen smidigt men framförallt är det den personliga touchen och de individuella upplägget som skapar kvalitet i samarbetet.”

Stefan Lövgren / VD, Svenska Handbollslandslaget AB
Stefan och Anna Jonsson

S.a.j = Stefan och Anna Jonsson, grundade och drev SAJ i 28 år

Tack för oss!

Det är dags för oss att lämna över stafettpinnen till SAJ:s nya ägare och ansikte, Christine Günther. Vi är både glada och stolta att lämna över SAJ till just Christine. Efter 28 år och 9 månader är vi klara med en bransch och verksamhet som är i ständig förändring och utveckling.

Föreläsare, talare, föredragshållare, coach, expert och inspiratör som du – kärt barn har många namn – reser Sverige runt och föreläser och gör skillnad. Historierna är många och det finns många roliga händelser att berätta.

Tomas Gustafson, trefaldig OS-guldmedaljör i skridsko, Torbjörn Nilsson, en av Sveriges bästa fotbollsspelare genom tiderna och Curt Lundmark, förbundskapten i hockey var de tre första vi började samarbeta med 1994.

100-tals personligheter har vi samarbetat med. Oavsett vem har vi alltid satt vår kund i centrum och försökt leverera det lilla extra. Det är precis det vi tror att Christine kan göra och att hon nu tar över, tror vi kan göra skillnad för både dig och kunderna.

Anna och Stefan Jonsson

Läs mer om Annas och Stefans projekt på instagramkontot @stiftelsen_jespers_minne
Eller på Facebook: Stiftelsen Jesper Lindbloms Minne

SAJ på Instagram

Kontakt

Tel.

0500-42 86 02

Skicka mail

info@saj.se

Address

SAJ Förmedlingsbyrå
Talattagatan 10
426 76 Västra Frölunda