fbpx

Ulf Mazur

Ulf Mazur är en engagerande ledare och föreläsare. Han vet vad motiverade medarbetare betyder för resultatet och han vet också vad kundfokus innebär. För de flesta företag är det faktiskt kunderna som betalar lönen. -Inte löneavdelningen! Han är säker på att det är människorna som gör skillnaden för företag och organisationer.

 

På ett mycket inspirerande och lättsamt sätt, ger Ulf verkliga exempel på framgångsrik kundservice och ledarskap – men han visar även motsatsen.

Hur gör de bästa och vad kan ni göra för att snabbt bli mer framgångsrika?

Läs mer om det nedanför!

Ulf Mazur

 

Ulf Mazur är en engagerande ledare och föreläsare. Han vet vad motiverade medarbetare betyder för resultatet och han vet också vad kundfokus innebär. För de flesta företag är det faktiskt kunderna som betalar lönen, -Inte löneavdelningen! Han är säker på att det är människorna som gör skillnaden för företag och organisationer.

 

På ett mycket inspirerande och lättsamt sätt, ger Ulf verkliga exempel på framgångsrik kundservice och ledarskap – men han visar även motsatsen.
Hur gör de bästa och vad kan ni göra för att snabbt bli mer framgångsrika?

 

Bär på unik kompetens
Ulf står med ena benet i föreläsnings- och konsultvärlden och det andra i den dagliga verkligheten i egna bolag. Med lång erfarenhet från ledande befattningar inom kända bolag, har Ulf en unik kompetens, som uppskattas av medarbetare och ledare i alla olika typer av branscher.

Gemensamt för föreläsningarna är att de gärna framförs med mycket bilder, ibland med filmer och alltid med mycket engagemang. Ulf strävar efter stor kunskapsöverföring med tankeställare och praktiska exempel. Det ger bra tips och idéer som deltagarna enkelt kan ta med sig hem till vardagen.

Den som gör flest fel vinner-  eller Tabbekvoten

Tänk dig en arbetsplats där alla medarbetare vågar misslyckas och därför lyckas! Hur kul vore det inte att jobba i det teamet? Med Tabbekvoten skapades något unikt som är applicerbart i alla organisationer idag.

Ulf delar med sig av hemligheterna bakom strategin och ger många roliga och intressanta exempel på hur man i praktiken vänt misslyckande till framgång i större och mindre organisationer.


Fler föreläsningar;

Kundservice i Mästarklass. Längd: 45 min – 1/2 dag. Ulf ger exempel och strukturer, som får åhörarna att på riktigt förstå varför det är viktigt att ha kunden i fokus och vad som styr våra köpbeslut.

Medarbetare i Mästarklass. Längd: 45 min -1/2 dag. Ulf skapar en ökad förståelse om vad som driver och motiverar olika personer, hur man sätter mål och skapar ”action” privat eller på jobbet och hur det blir en roligare arbetsplats.

Varumärken i Mästarklass. Längd: 45 min – 3 timmar. Ulf om vikten av att bygga starka varumärken. Verkliga okända exempel från kända konsumentvarumärken, som Ulf använder för att ge inspiration till att vårda och utveckla era varumärken.

 

Sagt om Ulf;

I Ulf Mazur har jag både en professionell rådgivare inom affärsvärlden samtidigt som jag har en ärlig, rakryggad vän med hög moral. Att han ogenerat delar med sej av många års erfarenheter på ett lättfattligt sätt, gör honom näst intill unik. Efter ett möte med Ulf blir man alltid trygg, glad och stimulerad.

Ulf är civil ekonom DHS. Han startade sitt första företag som 13-åring och har mycket entreprenörssjäl i sig. Han har arbetat i ledande befattningar i multinationella och svenska företag.

 

Ulf Mazur
Ulf Mazur

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng