fbpx

Pigge Werkelin

Pigge Werkelin är en entreprenör, företagare och föreläsare som gör det oväntade. Han vågar satsa när andra är inte gör det. Han tar tillvara på livet och delar med sig av sina erfarenheter.

Pigge på insidan – ett samtal med Pigge
Två fåtöljer, en uppsättning frågor och någon som ställer dem, är allt som behövs. Inget samtal är det andra likt, ofta handlar det om entreprenörskap och företagande eller om hur tsunamikatastrofen förändrade hans liv, idag får han även ofta prata om sorgearbete eller hur man vårdar sin relation. Det går liksom inte att sätta Pigge i ett fack. Det oväntade är hans signum.

Vill du anlita Pigge, så kan du inspireras av ett antal frågor som finns här under. Det går att pussla ihop ett samtal som passar just din målgrupp, eller har du kanske något annat just du är nyfiken på?

Läs de inspirerande frågeställningarna nedan!

Pigge Werkelin

Pigge Werkelin är ofta efterfrågad som inspiratör i olika sammanhang. Regelrätta föreläsningar är inte Pigges grej utan han gör det här, precis som det mesta han tar sig för, på sitt eget sätt.

– Föreläsare, Inspiratör & Entreprenör –

Pigge på insidan – ett samtal med Pigge
Två fåtöljer, en uppsättning frågor och någon som ställer dem, är allt som behövs. Inget samtal är det andra likt, ofta handlar det om entreprenörskap och företagande eller om hur tsunamikatastrofen förändrade hans liv. Idag får han även ofta prata om sorgearbete eller hur man vårdar sin relation. Det går liksom inte att sätta Pigge i ett fack. Det oväntade är hans signum.

Vill du anlita Pigge, så kan du inspireras av ett antal frågor som finns här under. Det går att pussla ihop ett samtal som passar just din målgrupp, eller har du kanske något annat just du är nyfiken på?


…om livet som entreprenör

Pigge startade sin entreprenörsresa med att leverera bröd till grannskapet i Visby. På den vägen är det. Efter det har företagandet präglat hans liv. Kneippbyn Resort, Gotlands/ Sverigeflyg och Drömstugan är några av de mer kända företag inom besöksnäringen som Pigge sett till att göra framgångsrika.

… om livet som dyslektiker
Att vara dyslektiker är något Pigge har gemensamt med många andra framgångsrika entreprenörer och driftiga människor. Hur det påverkat hans liv och hur även det kan bli en fördel samtalar han gärna om.

… om livet utanför boxen
Att tänka utanför boxen är ett normaltillstånd för Pigge. Det är inte alltid enkelt att vara en sådan människa. För Pigge har arbete i motvind och uppförsbacke blivit något som motiverar honom. Naturligtvis leder detta till krockar med jämna mellanrum.

… om livet då katastrofen kommer
Pigge förlorade sin fru Ulrika och barnen Charlie och Max i tsunamikatastrofen 2004 och detta har självklart präglat honom på alla sätt. Boken 10.31 i Khao Lak kom ut året därefter och var en del i sorgearbetet. Kampen mot myndigheterna och byråkratin, hur man orkar mer än man tror är något vi alla kan att lära oss av.

… om livet efter döden
Pigge säger ofta att det inte är svårt att vara död, det är de som lever kvar som har ett helvete. Hur varje människa tacklar en stor sorg är individuell, men tyvärr har omgivningen ofta synpunkter på hur man ”bör” sörja. Dessutom måste vi våga prata mer om döden, menar Pigge. Samtalen runt detta blir för många en ögonöppnare och leder till djupare reflektioner.

… om livet och relationer
Pigge medverkar bland annat varje vecka i en ”manspanel” i Expressen som handlar just om relationer. I livet med sina döttrar och sin fru Monika har Pigge en ny syn på hur man får en relation att hålla och växa. Den påtagliga kärleken till livet och familjen är en sann inspirationskälla för oss alla.

… om livet som äventyr
Enduroåkare, äventyrare – ja, snart till och med rymdfarare. Pigges inställning till livet som äventyr är oemotståndligt. Att hela tiden se till att uppleva nya saker och vara nyfiken är ett sätt att vara rädd om sin tid och sitt liv.

 

Boka Pigge Werkelin
Pigge Werkelin

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng