fbpx

Mikael Andersson

Boka Mikael Andersson för att motivera och beröra din publik

Hur kan man, utan armar och ben, ta sig fram i livet på det sätt som Mikael gör? Varifrån kommer denna kraft att ta sig fram i livet? Varifrån kommer hans målinriktade attityd och detta smittande leende?
Mikael Andersson berättar och ger svar under sin föreläsning – Tankens kraft – som handlar om att göra det omöjliga möjligt!

Läs mer om Mikael nedanför och hör av dig till SAJ för att veta mer.

Mikael Andersson


Mikael Andersson föreläser om Att göra det omöjliga möjligt

Varifrån kommer hans målinriktade attityd och detta smittande leende?
I sina inspirerande och uppskattade föreläsningar berättar Mikael Andersson om mod, normalitet, motivation och en stark drivkraft att nå målen och förverkliga sina drömmar. Allvar, sorg och smärta blandas med framgång, humor och glädje i tvära kast. Mikael vågar dela med sig av det mörka och svåra lika självklart som det ljusa och positiva i livet.

”Jag är hellre unik än normal”


Inspiration och nytt perspektiv
Du får en mycket personlig föreläsning där Mikael använder många exempel från vardagen för att förmedla sitt budskap. Men inte en människa lämnar salen utan att ha påverkats djupt. Hans föreläsningar handlar om resurser och möjligheter i livet. Och om inspiration. Sedan 2001 har Mikael föreläst för 100 000-tals människor inom näringslivet, sjukvården, statliga verk, kommuner, fackförbund och inom folkrörelsen.
– Jag vill påverka och förändra människors syn på sig själva och vad som egentligen är möjligt, säger Mikael.

 

Mikael Andersson har föreläst för hundratusentals

Mikael Andersson är en mycket uppskattad föreläsare som lämnar publiken djupt berörd. Smärta och stora utmaningar förmedlas, men även de ljusa stunderna och hans starka drivkraft. Han träffar hjärtat. Han har föreläst för hundratusentals människor hos både kommuner och hundratals företag, bland annat ICA, Posten, AstraZeneca, Skatteverket, Sahlgrenska Universitetssjukhuset, Ericsson, IKEA, Volvo, SEB, Stadium, Handelsbanken med flera.


Sagt om Mikael:

Du inspirerar människor till att se det fina i livet. Till att våga ta upp kampen, våga gå sin egen väg och göra saker på ett eget sätt. Du är en stor inspirationskälla. Tack för det finns människor som du!

Det var gripande, engagerande och så fantastiskt att jag inte behöver gå på någon mer föreläsning i år.

Sluta aldrig att inspirera, du behövs!

 

Boka en föreläsning med Mikael Andersson
Mikael Andersson

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng