fbpx

Lotta Lundgren

Lotta Lundgren


Lotta Lundgren har hyllats för SVT-programmen Landet Brunsås och Historieätarna som hon gjorde med Erik Haag. Hon har lärt sig jaga med Leif GW Persson, skrivit två populära kokböcker och så föreläser och leder hon olika typer av möten som moderator.

Det var hennes tidigare blogg Om jag var din hemmafru som hon slog igenom med innan det stora genombrottet i TV 2010 med Landet Brunsås och givetvis Historieätarna.

Lotta är en uppskattad föreläsare och en moderator som alltid erbjuder det lilla extra.

Åren 2010 och 2011 medverkade Lotta som programledare tillsammans med Erik Haag och Henrik Schyffert i tv-serien Landet Brunsås, som producerades av Karin af Klintberg för SVT.  Sommaren 2012 var Lotta sommarvärd i Sommar i P1. 2012 fortsatte samarbetet med Erik Haag som programledare för och medskapare av  Historieätarna i SVT, som vann Kristallen 2013 för Årets Livsstilsprogram. Våren 2014 medverkade Lotta tillsammans med Leif GW Persson som programledare i tv-serien På jakt med Lotta och Leif i SVT. 2014 sändes andra säsongen av populära Historieätarna i SVT.

Om Lotta
Lotta växte upp i Göteborg. Hon jobbade som reklamskribent på Forsman & Bodenfors innan hon flyttade hon till Stockholm 1997. 2007 lämnade hon reklambranschen för att jobba med mat. Sedan dess har hon jobbat med TV och skrivit böcker.

Lottas böcker

Köksskolan (2001)

Om jag var din hemmafru eller hur man får en vardag att smaka som en lördag (Norstedts 2011)

Tio lektioner i matlagning (Wahlström & Widstrand 2013)

 

Foto: Maria Wretblad

I samarbete med Promotor Media.

Boka Lotta Lundgren
Lotta Lundgren

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng