fbpx

Alice Orbelin

Med mer än 25 års erfarenhet inom affärsmannaskap, med särskilt fokus på försäljning och ledarskap, har Alice Orbelin en gedigen bakgrund att dela med sig av. Sedan 2013 har hon dedikerat sig åt den digitala arenan och har sedan 2019 utbildat och coachat andra på området.

Alice lever efter mottot ”drink your own champagne” och tror på att handling är nyckeln till framgång. Snacka går men att få jobbet gjort är vad som räknas. Hon uppmuntrar dig att ta ägandeskapet över ditt eget personliga varumärke och hjälper sina åhörare att utvecklas, växa och växla upp!

Föreläsningar och workshops

  • Hur du bygger en automatiserad sales funnel som ökar försäljningen.
  • Hur företaget framgångsrikt växer med digital och social försäljning.
  • Framgångsmetoder som får dig som säljare att positionera dig online.

Alice Orbelin

 

Alice Orbelin inspirerar och coachar sina åhörare att bli sin bästa version på den digitala och sociala säljplanen.

Att köpbeteendet har förändrats är ingen nyhet. Konkurrensen har ökat och kraven är högre på dig som ska nå fram. För att kunna sticka ut i mängden och sälja dina produkter och tjänster krävs mer kunskap och mod för att ge sig ut och spela matchen.

Att lära sig de digitala verktygen är inte det svåra, det är dina mentala hinder som du behöver mer kunskap om och stöttning i för att våga ge dig in i matchen – på riktigt!

Alice är passionerad kring att inspirera åhörarna att vilja lära sig spelreglerna och verktygen för att bemästra den digitala arenan. Hennes avsikt är att du ska spela som ett proffs och samtidigt vara autentisk när du spelar på den digitala arenan. Det är viktigare än någonsin att hitta vem du är och hur du ska spela smart och hållbart.

Med mer än 25 års erfarenhet inom affärsmannaskap, med särskilt fokus på försäljning och ledarskap, har Alice en gedigen bakgrund att dela med sig av. Sedan 2013 har hon dedikerat sig åt den digitala arenan och har sedan 2019 utbildat och coachat andra på området.

Alice lever efter mottot ”drink your own champagne” och tror på att handling är nyckeln till framgång. Snacka går men att få jobbet gjort är vad som räknas. I sina föreläsningar delar hon också med sig av de misstag och lärdomar som givit henne den erfarenhet expertis som krävs för att nå framgång.

”Den intelligente lär sig av sina egna misstag och den vise av andras”

Hennes inre motivation kommer från att hjälpa dig att utvecklas, växa och växla upp! Hon uppmuntrar dig att ta ägandeskapet genom att öka din kunskap och spela medvetet. Alice betonar vikten av att omfamna tekniken, förstå dess för- och nackdelar, och hitta ditt varför. Tekniken är ett verktyg som ska tjäna dig, inte tvärtom. För att lyckas behöver du ha tydliga intentioner, mål, syften och en väldefinierad positionering.

” Your growth is my obsession”

 

Föreläsningar och workshops

  • Hur du bygger en automatiserad sales funnel som ökar försäljningen.
  • Hur företaget framgångsrikt växer med digital och social försäljning.
  • Framgångsmetoder som får dig som säljare att positionera dig online.

 

Sagt om Alice Orbelin

Rak, tydlig och vågar utmana!

”Alice har fått mig förstå vad ”social selling” egentligen är! Hon är oerhört kunnig inom respektive social kanal – oavsett om det är LinkedIn, Facebook, instagram, olika nyhetsbrev eller andra kanaler. Hon är rak, tydlig och vågar utmana, det gillar jag! Hon är snabbtänkt och klok, ser lösningar och är uppdaterad kring vad som fungerar bäst i de olika kanalerna för olika branscher.”

 

”Alice, med din personlighet fyller du utrymmet i både det digitala och fysiska rummet. Du, en oerhört stor person med dina samlade erfarenheter och ständiga bevakning av omvärlden.
Som på ett pedagogiskt och inväntande sätt lär ut dina kunskaper om Social Selling samtidigt som du knuffar ut en ur boets trygghet och hjälper en att vilja våga.”

”Du har en skön attityd till livet och sättet att göra affärer på vilket gör att du hittar ens bekvämlighetszoner och triggar igång den personliga utvecklingen genom att utmana personen.
En hissnande känsla av framåtrörelse, nya tankebanor trampas upp och effektiva resultat efter varje möte med dig Alice.”

”Alice du är en star ⭐ som var bland de första att nosa på Social Selling och du hade så rätt!”

”Gratulerar till dem som kommer i din väg och har modet och nyfikenhet nog att följa, lära och kontraktera dig.🙌”

Alice Orbelin föreläsning om Social Selling
Alice Orbelin

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng