fbpx

Åsa Lindell

Moderator och Föreläsare

Hon har i över två decennier ägnat sig åt spännande modereringsuppdrag inom olika områden, både i Sverige och utomlands. Med sin erfarenhet som kommunikationsdirektör, organisationskonsult och miljöchef har hon byggt upp en gedigen kunskapsbas som hon ständigt uppdaterar. Hon har även författat boken ”Yrke: Moderator” och utbildat och coachat hundratals moderatorer. Hennes kunskaper och insikter har varit ovärderliga för många som har velat utveckla sig inom modereringens konst och nå framgång i sina egna uppdrag.

Föreläsningar:

  • Ledarskap: Skapa psykologisk trygghet i en oförutsägbar och komplex värld
  • Ta plats på scenen som chef

Åsa håller även Walkshops som du kan läsa mer om här

Åsa Lindell


Åsa Lindell har i över två decennier ägnat sig åt spännande moderatorsuppdrag inom olika områden, både i Sverige och utomlands. Med sin erfarenhet som kommunikationsdirektör, organisationskonsult och miljöchef har hon byggt upp en gedigen kunskapsbas som hon ständigt uppdaterar.

Åsa som moderator

Med passion för livslångt lärande

Åsa är inte bara väl insatt och påläst, hon är även en engagerad moderator med unik förmåga att lyfta fram och stödja alla som hon möter på scenen. Det är hennes nyfikenhet och genuina intresse för människor, organisationer och samhället i stort som bildar grunden för hennes framstående moderering. Hennes energi och entusiasm smittar av sig på deltagarna. Hon har alltid publiken i fokus och skapar en interaktiv och delaktig atmosfär på ett enkelt och naturligt sätt.

 

Åsa Lindell Moderator

Skapar trygghet och lockar fram personlighet

Men det är kanske de djupare och meningsfulla samtalen som Åsa verkligen brinner för. Genom att använda sina skickliga frågor och närvaro på scenen kan hon locka fram deltagarnas personliga berättelser och få dem att känna sig trygga nog att bjuda på sig själva.

Utöver sitt arbete som moderator har Åsa även författat boken ”Yrke: Moderator” och har utbildat och coachat hundratals moderatorer. Hennes kunskaper och insikter har varit ovärderliga för många som har velat utveckla sig inom modereringens konst och nå framgång i sina egna uppdrag.

 

 

Åsa Lindell håller föreläsningar i ledarskap

Ledarskap: Skapa psykologisk trygghet i en oförutsägbar och komplex värld

Världen förändras i en rasande takt. Oförutsägbarheten är påtaglig och förändringarna sker snabbt och samtidigt. Sambanden mellan olika faktorer blir alltmer komplexa och utmanande att hantera.

I denna dynamiska tid står ledarna inför nya utmaningar inom kommunikation och ledarskap. Att bygga upp psykologisk trygghet har aldrig varit viktigare. Det krävs en kultur där medarbetare känner sig fria att dela sina idéer, våga uttrycka sina åsikter och till och med få möjlighet att misslyckas – och detta kräver en ny typ av ledarskap. Ledare som har modet att visa sårbarhet, som främjar samarbete, lyssnar aktivt och visar empati, samtidigt som de behåller sin tydlighet och riktning.

Interaktiv och engagerande
Föreläsningen är en interaktiv och energifylld upplevelse där deltagarna engageras genom reflektion och dialog om mänskligt beteende, motivation, kommunikation och ledarskap i en komplex värld. Genom att dela med sig av konkreta exempel och erbjuda praktiska verktyg hjälper Åsa deltagarna att utforska och förstå dessa aspekter på djupet. Föreläsningen kan också kompletteras med workshops och övningar som ytterligare fördjupar insikterna och främjar lärande.

Ta plats på scenen som chef

Har du någonsin stått i rampljuset som chef, lett möten, hållit seminarier eller genomfört presentationer? Då har du stått på scen. Scenen kan vara längst fram i mötesrummet på företaget eller den stora scenen på den årliga kickoffen. Miljöerna är olika, antalet människor i publiken likaså. Men ditt framträdande är alltid lika viktigt, det kan till och med vara avgörande.

Utvecklar din förmåga
I denna inspirerande föreläsning får du möjlighet att utveckla din förmåga att skapa magi i dina möten – där du är det viktigaste verktyget, med din kropp, din knopp och ditt hjärta.  Med fokus på kroppsspråk, retorik, presentationsteknik samt konsten att lyssna och ställa relevanta frågor tar Åsa dig med på en intensiv resa. Genom användning av sketcher, praktiska tips, teori, övningar och personliga erfarenheter ges deltagarna möjlighet att bidra och reflektera över sitt eget ledarskap på scenen.

Denna föreläsning bygger på boken ”Konsten att leda på scen” författad av Åsa Lindell och Karin Klingenstierna. Genom denna föreläsning får du både inspiration och praktiska verktyg för att skapa minnesvärda och effektiva möten med dig själv som det viktigaste redskapet. Föreläsningen går givetvis att boka tillsammans med boken som arbetsmaterial. Boken skickas till dig en tid innan föreläsningen äger rum.

Se också Åsas uppskattade walkshops:

Walkshops med Åsa Lindell
Åsa Lindell
Åsa Lindell

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng