fbpx

Johan Wester

Johan Wester är en välkänd TV-personlighet som blev Kajan med hela svenska folket efter humorserien HippHipp! som producerades av det egna produktionsbolaget Anagram och drog miljonpublik på Sveriges Television.

Sen dess har han dykt upp i en rad olika sammanhang på TV-skärmen, bland annat som programledare för ”Intresseklubben” och ”Vem vet mest”. Han är dessutom en flitigt anlitad moderator för diverse prestigefyllda möten och event runt om i Sverige (nominerad till Sveriges bästa moderator 2018).

Om Johan
Med humor, värme och hjärna har Johan en förmåga att skapa en alldeles unik stämning omkring sig, oavsett vilket sammanhang han kastas in i. Med hans personliga, snabbtänkta och improviserande stil lyckas han alltid skapa en stämning på scen som gör eventet mer nyanserat och färgglatt – även när det gäller de lite tyngre ämnena. Med ett stort leende på läpparna lirkar han sig ofta in under skinnet på sina intervjuoffer utan att de märker det, väl där vågar han ställa de viktiga frågorna samtidigt som han får dem att känna sig så trygga att de öppnar upp till det som publiken egentligen kommit dit för. Det är ofta att Johan med sin blotta energi kan lyfta ett arrangemang till helt nya höjder.

Johan Wester

Johan Wester är en välkänd TV-personlighet som blev Kajan med hela svenska folket efter humorserien HippHipp! som producerades av det egna produktionsbolaget Anagram och drog miljonpublik på Sveriges Television.

Sen dess har han dykt upp i en rad olika sammanhang på TV-skärmen, bland annat som programledare för ”Intresseklubben” och ”Vem vet mest”.

Han är dessutom en flitigt anlitad moderator för diverse prestigefyllda möten och event runt om i Sverige (nominerad till Sveriges bästa moderator 2018).

Utöver sin kreativa förmåga både på och utanför scen är han känd som passionerad samhällsentreprenör och driver en idéverkstad som redan hunnit sjösätta en rad uppskattade samhällsorienterade initiativ. Detta ledde till att han fick utmärkelsen ”Årets bästa Skåning” av Magasinet Skåne hösten 2018.

Om Johan
Med humor, värme och hjärna har Johan en förmåga att skapa en alldeles unik stämning omkring sig, oavsett vilket sammanhang han kastas in i.
Med hans personliga, snabbtänkta och improviserande stil lyckas han alltid skapa en stämning på scen som gör eventet mer nyanserat och färgglatt – även när det gäller de lite tyngre ämnerna. Med ett stort leende på läpparna lirkar han sig ofta in under skinnet på sina intervjuoffer utan att de märker det, väl där vågar han ställa de viktiga frågorna samtidigt som han får dem att känna sig så trygga att de öppnar upp till det som publiken egentligen kommit dit för. Det är ofta att Johan med sin blotta energi kan lyfta ett arrangemang till helt nya höjder.

Vinnare av På spåret två gånger
Hans genuina nyfikenhet och intresse för det allmänna har inte bara gjort honom till vinnare i På Spåret två år i rad utan även till en exceptionell moderator. Hans sätt att agera vid sina uppdrg präglas av spontanitet, publikkontakt och skratt.

Föreläser ibland
Johan föreläser ibland – om ämnet och sammanhanget är rätt.

Uppskattad frågesport
Vi erbjuder även en mycket uppskattad frågesport som Johan gör som interaktiv underhållning under middagar upp till runt 150 gäster.

Johan Wester
Johan Wester

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng