fbpx

Morgan Alling

Morgan Alling är en av Sveriges mest eftertraktade och populära föreläsare inom mobbing, konflikthantering och konsten att hantera besvärliga människor.

 

Morgan Alling


Morgan Alling är en av Sveriges mest eftertraktade och populära föreläsare inom mobbing, konflikthantering och konsten att hantera besvärliga människor.

Med humor och värme blandar han sina egna livserfarenheter med den senaste forskningen inom beteendevetenskap, psykologi och praktiska råd om hur man kan vända negativa mönster och strukturer, både på arbetsplatsen, i hemmet eller inom sig själv.

Morgan har tre olika föreläsningar med samma grundtematik; att hantera konflikter. Antingen på arbetet, i skolan eller inom sig själv. Med sitt liv som utgångspunkt pratar Morgan om hur man kan förändra. Läs om de 3 olika teman nedan.


Mobbning

Mobbning är ett av våra största samhällsproblem. Mobbning har inte en skepnad utan varierar och förändras. Den senaste forskningen blandas med Morgans egna erfarenheter utifrån hans mission om nolltolerans mot kränkande handlingar i skolan. Varifrån kommer mobbning, hur ser det ut, men framförallt; Vad kan man göra åt det?


Besvärliga människor

Morgan föreläser om konsten att hantera besvärliga människor. Psykologi blandas med praktiska och konkreta råd. Med humor och värme blandas den senaste forskningen inom beteendevetenskap med Morgans personliga klokskap om hur man på ett handfast sätt kan få en bättre arbetsmiljö eller livskvalitet i sitt egna liv.

Morgan tar upp konflikter kopplat till ledarskap och kommunikation.


Negativa erfarenheter

Morgan föreläser om att vända en negativ start i livet, med utgångspunkt från sin egna uppväxt som var fylld med svek, lögner, misshandel och utanförskap. Morgans resa från barnhemsbarn till en älskad artist har varit lång och brokig. Morgan berättar hur han lyckats se på sitt bagage som en fördel och styrka. Minnena kommer man aldrig ifrån, men man kan bli vän med sin historia.

Morgan Alling föreläser om mobbing och konflikter
Morgan Alling

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng