fbpx

Victoria Chimey Victoré

Guida ditt ledarskap mot insikt och visdom med Victoria Chimey Victoré som i över 12 år levt som hängiven buddhistisk nunna i Himalaya och Nordamerika. Med en imponerande historia full av internationella seminarier och visdomsworkshops erbjuder Victoria autentiska verktyg för både personlig och professionell tillväxt. Insikterna och verktygen hon delar med sig av kombinerar Victoria med sin gedigna erfarenhet som scenartist och TV-programledare.

Oavsett om du är intresserad av hennes föreläsningar, guidade meditationer eller deltagande i internationella samarbetsseminarier, utgör Lama Victoria Chimey Victoré ett övertygande val för evenemang eller organisationer som söker en talare som förenar konstnärlighet, ledarskap och äkta visdom.

Läs mer om Lama Victoria Chimey nedanför!

Victoria Chimey Victoré

Guida ditt ledarskap mot insikt och visdom med Victoria Chimey Victoré, en framstående person som i över 12 år levt som hängiven buddhistisk nunna i Himalaya och Nordamerika. Insikterna och verktygen hon skaffat sig på vägen kombinerar Victoria med sin gedigna erfarenhet som scenartist och TV-programledare.

Victoria Chimey Victoré är grundare av Triyana-meditationssystemet och en auktoriserad buddhistisk lama som blivit internationellt erkänd och belönad för att framgångsrikt integrera buddhismens 2600-åriga visdom i dagens moderna entreprenörskap. Hon delar med sig av denna rika erfarenhet som en uppskattad lärare, samtalsledare och inspirerande talare.

 

Victora Chimey Victoré – Internationella seminarier och visdomsworkshops

Med en imponerande historia av internationella seminarier och ledning av visdomsworkshops för företag erbjuder Victoria autentiska verktyg för både personlig och professionell tillväxt. Oavsett om du är intresserad av hennes föreläsningar, guidade meditationer eller internationella samarbetsseminarier, utgör Lama Victoria Chimey Victoré ett övertygande val för evenemang eller organisationer som söker en talare som förenar konstnärlighet, ledarskap och äkta visdom.

Hennes förmåga att skapa meningsfulla kopplingar mellan personlig utveckling, organisatorisk tillväxt och vardagslivet gör henne till en unik resurs. Med flytande språkkunskaper kan du ta del av hennes visdom på både svenska och engelska. Kontakta oss nu för att säkra en möjlighet att ta del av Victoria’s enastående expertis.

 

En spännande livshistoria

Under tonåren stötte Victoria Chimey Victoré på ett nystartat zenbuddhistiskt center där hennes intressen sammanföll på ett fantastiskt sätt. Där fördjupade hon sig i meditation, bugningar och recitation av visdomstexter, inklusive den kända Hjärt Sutran – skämtsamt benämnd ”hjärtinfarkt sutran” då den avslöjar bristen på identitet i jaget och fenomenens värld, vilket ofta skakar om dem som hör det för första gången.

Trots sitt tidiga intresse för andlig utveckling kunde hon då bara föreställa sig ett liv som scenartist. Allt annat fick vänta till senare. Till sist lämnade hon ett relativt framgångsrikt liv i Stockholm för att följa sitt hjärtas längtan genom osäker terräng. Det valet ledde henne till situationer och platser bortom hennes vildaste drömmar.

Trots de utmaningar hon stötte på har Victoria aldrig ångrat att hon svarade på det djupa kallet från sitt vaknande hjärta. Hennes val ingav frihet och erbjöd en väg till att integrera intellektets kapacitet med hjärtats visdom i balanserade
proportioner.

Låt hennes erfarenheter, verktyg och insikter vara till nytta och ge kraft åt dig som deltar i en föreläsning. Skapa dina egna insikter och låta hjärtat leda vägen framåt – utan att tappa huvudet!

Victoria Lama Chimey föreläsning
Victoria Chimey Victoré

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng