fbpx

Jörgen Dyssvold och Madelene Lettman

Boka föreläsning med Jörgen Dyssvold och Madele Lettman

Jörgen Dyssvold är eventdesigner och mötesproducent med mer än 25 års erfarenhet av att planera och producera event och möten – allt ifrån världsrekordevent och VM till statsbesök och kongresser. Jörgen Dyssvold föreläser, utbildar, skriver om och leder regelbundet olika typer av möten, events, workshops och samtal.

Madelene Lettman är mötesproducent och produktionsledare med flera års erfarenhet av att planera, producera och leda stora och små event och möten. Madelene Lettman tar nytta av sin erfarenhet inom service, ledarskap och HR när hon idag planerar event och möten för sina uppdragsgivare.

Läs mer nedanför och inspireras av fysiska, digitala och hybrida möten!

Jörgen Dyssvold och Madelene Lettman

Jörgen Dyssvold och Madelene Lettman föreläser och workshoppar för att hjälpa dig och din organisation att ta mötena till helt nya höjder!

Hybridrevolutionen
På mindre än ett halvår digitaliserades möten i expressfart. Pandemiåren skapade bestående skillnader i människors vanor, beteenden och värderingar. Digitala alternativ är idag både ett hygienkrav och en del av det nya normala. En hybridrevolution där event och möten designade för både fysiska och digitala deltagare är det nya normala. Genom satellitevent kan flera mindre event digitalt också länkas samman till ett större.

Jörgen och Madelene, som specialiserat sig på omvärldsbevakning, beskriver bakgrunden till hybridrevolutionen, vad hybrid- och satellitevent är, delar med sig av några tips på hur man lyckas med sina digitala- och hybridevent och några konkreta uppslag till nya typer av event och möten. Du kommer också få smakprov på ytterligare förändringar vi kommer få se i hybridrevolutionens spår.

Konsten att skapa digitala möten som gör skillnad – och är kul på vägen
Pandemiåren snabbade på vår digitala resa och när människor inte längre kunde träffas fysiskt fick möten och events behövt arrangeras på distans. Inledningsvis handlade det om att rent tekniskt kunna koppla upp sig mot varandra sedan låg fokus på att försöka förbättra ljud- och bildupplevelsen. Vi behöver fortfarande lära oss att göra passiva åskådare till aktiva deltagare.

För att åstadkomma det krävs en förståelse för hur människor, deras hjärnor och lärande fungerar. Genom olika tekniker, metoder och verktyg kan man öka engagemanget, interaktionen och deltagandet. Det ökar i sin tur chanserna för att mer av det mötet handlar om stannar kvar och gör skillnad både dagar och månader efter mötet eller konferensen.

Under denna skräddarsydda utbildning går Jörgen och Madelene igenom de stora skillnaderna mellan fysiska och digitala aktiviteter. De beskriver hur man konkret kan arbeta med innehåll, aktiviteter och interaktion som fungerar när deltagandet sker på distans, och hur man kan skapa en känsla av gemenskap i situationer där man inte kan ses fysiskt. Slutligen finns utrymme för diskussion där deltagarna får chans att lyfta sina egna frågor.


Fler upplägg på föreläsning och workshop:

Trenderna som sätter agendan för event, möten och besöksnäring de kommande åren
20 – 60 minuter där de presenterar ett spännande urval av spaningar som kan göra skillnad för din verksamhet. De beskriver också några övergripande trender och ger tips till den som vill utveckla nya tjänster, produkter och affärsmodeller baserat på trenderna.

Workshop i affärsutveckling
2 timmar där de inleder med att gå igenom de viktigaste trenderna inom möten, event och besöksnäring att ha koll på, tillsammans med flera konkreta exempel på tjänster, produkter, erbjudanden, affärsmodeller och kampanjer som bygger på trenderna.

Deltagarna får sedan i mindre grupper utveckla sin egen tjänst, produkt eller affärsmodell som bygger på några av trenderna som presenterats.

 

Om Jörgen Dyssvold och Madelene Lettman

Jörgen Dyssvold är eventdesigner och mötesproducent med mer än 25 års erfarenhet av att planera och producera event och möten – allt ifrån världsrekordevent och VM till statsbesök och kongresser. Jörgen föreläser, utbildar, skriver om och leder regelbundet olika typer av möten, events, workshops och samtal.

Madelene Lettman är mötesproducent och produktionsledare med många års erfarenhet av att planera, producera och leda stora och små event och möten. Madelene tar nytta av sin erfarenhet inom service, ledarskap och HR när hon idag planerar event och möten på uppdrag av en handfull uppdragsgivare.

Jörgen Dysswold och Madelene Lettman
Jörgen Dyssvold och Madelene Lettman

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng