fbpx

Elisif Elvinsdotter

Elisif Elvinsdotter, som är en etablerad programledare, moderator och samtalsledare, drivs av nyfikenhet, glädje och av en önskan att förstå sammanhangen.

Elisif Elvinsdotter

Elisif Elvinsdotter menar att vi svenskar gärna pratar om de problem som finns och diskussioner fastnar lätt där. Mitt mål är att fokusera på lösningar och gärna hitta något publiken själva har nytta av, säger Elisif Elvinsdotter som har arbetat som professionell moderator sedan 2009 och som ständigt får höga betyg i utvärderingarna.

För den som vill ha samtal med hög kvalitet är hon det självklara valet. Hennes noggranna förberedelser är mycket uppskattade och många uppdragsgivare återkommer år efter år.
Elisif arbetar nära sina kunder och engagerar sig mycket för att skapa dynamik i scenprogrammet och förståelse för även de svåraste ämnen.

 

Elisifs bakgrund
Elisif är född i Värmland, men uppvuxen i Östergötland och utbildade sig till jordbrukare innan hon blev journalist. Det gör att hon har ett lite annat perspektiv och förståelse för branscher som till exempel Maskinentreprenörerna vars årliga konferens hon lett ett antal gånger.

Språk
Hon talar bra engelska, har lett sessioner på OECD:s International Transport forum samt ledde ECIIA – internrevisorernas europeiska konferens – i Stockholm.

Sagt om Elisif;
Många konferensdeltagare nämner henne särskilt i utvärderingarna:

A true superstar!
”Elisif är verkligen lysande, påläst och finner orden i varje situation! Roligt att hon återkommer varje år”
”Hon är så himla proffsig! Sätter in sig i ämnet, ställer relevanta frågor, flexibel och väldigt trevlig i sitt sätt”

Elisif har gjort många uppdrag inom infrastruktur/stadsplanering/hållbarhet samt styrning, kontroll och risk för företag och samhället. Ledde Transportforum i Linköping i 8 år och har lett GRC-dagarna (internrevision, risk och compliance) sedan 2012.

2011 fick hon Stora Talarprisets hederspris som bästa moderator.

Under sin tid på TV arbetade hon bland annat som programledare för Uppdrag granskning, SVT-morgon, Aktuellt21 och UR Vetenskap. Som moderator har hon t ex intervjuat Edward Snowden, Hans Rosling och Martti Ahtisaar.

 

Kunder om Elisif:

”Att jobba tillsammans med Elisif innebär trygghet och garanterad högkvalitativ leverans”.

”Jag har varit ansvarig för två tunga event då vi anlitat Elisif. Teknikföredagen 2017 och Industridagen 2018. Det blir Elisif även Teknikföredagen 2018. Varför? Jo, Elisif besitter stor nyfikenhet och vurm för industrins frågor. Hon släpper inte igenom en programpunkt eller medverkande utan att den/hen har en poäng och ett genomtänkt budskap. Det blir väl sammanhållet och med full energi även vid extremt långa program.”
Per Braconier, kommunikationschef för Teknikföretagen. Å

”Jag uppskattar verkligen Elisifs engagemang och extremt grundliga research inför ett evenemang – både vad gäller temat i allmänhet och de inbjudna talarna i synnerhet. När talarna är bekväma och avslappnade på scenen blir publiken också nöjd. Utöver det, är samarbetet inför evenemanget så enkelt med Elisif. Hon är otroligt klok och lätt att arbeta tillsammans med.”
Eva Linder, marketing manager, Ernst & Young, (EY risk-konferens 2009-2013)

Deltagarkommentarer:
”Splendid as always!”
”Impressingly knowledgeable”
”Hon är grym, stabil leverans, känns som en trygghet under dagarna.”

Foto: Linda Broström, Lindisima

Elisif Elvinsdotter

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng