fbpx

Malou von Sivers

Malou von Sivers


Malou von Sivers är välkänd intervjuare och programledare. Boka någon av hennes föreläsningar till ditt arrangemang.

I TV framstår Malou von Sivers som en stark, modig, säker och proffsig person, men det som syns utanpå är inte alltid det som finns därinne.

Om att ta makten över sitt egna liv och att visa sårbarhet
Det som syns utanpå är inte alltid det som finns därinne. För tre år sen debuterade Malou som skönlitterär författare med en romantrilogi;

Mitt hjärtas oro (2017)
Olycksbarnet (2018)
Inför hans blick (2019)

I romanerna tar Malou avstamp i sin svåra uppväxt. Skrivandet blev förlösande och där om nyligen kommit ut berättar Malou om sin svåra uppväxt, om vägen att ta makten över sitt liv och om att våga öppna upp för sin sårbarhet, som givit henne styrka och gjort henne modig.

Malous föreläsningar
I sina föreläsningar avslöjar hon sina misslyckanden och svagheter, som hon lärt sig att vända till styrkor, något som hon är övertygad om att alla människor kan göra.

Malou tar bland annat upp –

Att vända sårbarhet till styrka
Att vända svaghet till styrka
Att misslyckas är modigt – om att inte våga är att missa chansen till lycka
Malou vände sårbarheten till styrka
Modet att vara sårbar

Föreläser och leder möten och samtal
Malou är en populär föreläsare och moderator som har lång erfarenhet av att kunna fånga en publik.

En tillbakablick
Malou är känd som MALOU av hela svenska folket. Hennes långa journalistiska karriär har kunnat följas av miljoner svenskar i TV4. Där framstår hon som en stark, modig, säker och proffsig person som intervjuat många av världens största megastjärnor och makthavare.
Malou, startade TV4, tidningen Svenska Elle, hon har varit programledare i valrörelser, varit debattledare i tuffa partiledardebatter, suttit i Nyhetsmorgon under Estoniakatastrofen, när Tsunamin inträffade och i 12 timmars direktsändning i samband med 9/11. när tvillinghusen i New York blev attackerade mitt framför våra ögon.

Sedan drygt 13 år har hon sitt eget program Malou Efter tio.

Boka Malou von Sivers
Malou von Sivers

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng