fbpx

Lotta Broberg

Från röda till svarta siffror med ett hållbart tillvägagångssätt! Föreläsningar inom försäljning, kommunikation och ledarskap.  Möt Lotta Broberg, en erfaren och passionerad föreläsare som brinner för att inspirera och utveckla människor inom områdena försäljning, ledarskap och kommunikation. Med över 15 års erfarenhet av att coacha och utbilda andra till framgångsrika ledare och säljare, har Lotta en unik förmåga att engagera och motivera sin publik. Lotta har legat högst på säljlistor, varit ledare och KAM. Hon delar med sig av verkliga framgångar och lärdomar.

Lotta skapar en lärorik och igenkännande atmosfär som inspirerar till handling. Hon betonar vikten av att förstå människors behov och att bygga starka relationer för att uppnå framgång i både försäljning och ledarskap.

Med ett pedagogiskt och inkluderande tillvägagångssätt får deltagarna inte bara lära sig teori, utan även praktiska verktyg och strategier som kan användas omedelbart i deras vardag. Genom att kombinera sin passion för människor med strukturerad kommunikation och ledarskapsprinciper, hjälper Lotta sina åhörare att växa och utvecklas både professionellt och personligt.

Läs mer nedanför!

Lotta Broberg

Lotta Broberg är en av våra skickligaste föreläsare inom försäljning, ledarskap och kommunikation. Hon är en passionerad ledare och inspiratör med en djup personlig historia som har format hennes syn på ledarskap och försäljning.

Med över 15 års erfarenhet som tränare och samarbetspartner på Mercuri International, ett av världens främsta utbildningsbolag, har Lotta Broberg etablerat sig som en av Sveriges mest rekommenderade säljcoacher. Genom sitt engagemang och expertis har hon blivit en återkommande val för utbildningar vid Sälj och Marknads Högskolan och har även lett Key Account Manager-utbildningar för flera av Sveriges ledande företag.

Lottas förmåga att leda och inspirera sträcker sig bortom landsgränserna. Som projektledare och workshopledare för ledarskapsprogram vid Toyota och Hyundai, har hon delat med sig av sin kunskap och erfarenhet både i Danmark, Norge och Sverige. Genom att vara Sveriges representant för ledarskaps- och säljträning har hon inte bara bidragit till att utveckla individuella färdigheter utan också till att stärka företagskulturen som helhet.

Lotta är initiativtagare och ledare för ett sexdelat Sales Bootcamp vid Google Digital Akademi och Norrsken House, där hon har försett entreprenörer med de verktyg och strategier som krävs för att lyckas inom försäljning.

Sales bootcamp

Lotta Broberg föreläser om försäljning, kommunikation och ledarskap

”The Pippi Way”

Det har jag aldrig gjort förr, så det kan jag säkert!

Med denna inställning utmanar Lotta både världen och deltagare:

”Det kan ni säkert också! Vad har du prövat och hur gick det?”

Utveckling och förändring ger nya perspektiv. Ofta är det små förändringar som kan ge stor förbättring. Ibland behövs någon utifrån för att se det som inte syns, någon som vågar utmana.

Åhörarna kommer från föreläsningen stärkta, inspirerade och med ny handlingskraft.

Med fingertoppskänsla för vad både deltagare och organisation behöver skräddarsyr Lotta varje föreläsning efter behov och önskemål!

Sales Bootcamp – Konsten att sälja

Sales Bootcamp – en intensiv digital utbildning fokuserad på att behärska konsten att sälja. Genom att lära dig att övertyga kunder att välja din tjänst och skapa tydliga mål och kundfokus, säkerställer du företagets och medarbetarnas framgång. Lottas Sales bootcamp ger er verktyg för att effektivisera försäljningsprocessen, förbättra kommunikationen och utveckla självledarskap för ökat självförtroende och minskad stress.

Efter utbildningen kan du förvänta dig bättre säljresultat, utvecklade processer och rutiner, ökad effektivitet samt trygghet och säkerhet i din säljarroll. Utbildningen, bestående av sex halvdagar, sker på distans och anpassas till din miljö och inlärningsbehov. Gruppdiskussioner och erfarenhetsutbyte möjliggör även långsiktiga nätverksrelationer och fortsatt utveckling efter kursens slut.

Nu kan du och din organisation boka Sales Bootcamp med Lotta! Lägg till Lotta i din lista och skriv ”Salesbootcamp” i din förfrågan så hjälper vi dig vidare med information och bokning.

Pris: 9.900 kr, ex moms

Lotta Broberg Kommunikation
Lotta Broberg sales bootcamp

Leader Bootcamp

En unik bootcamp-upplevelse för ledare som vill växa och utvecklas. Genom fyra intensiva dagar guidar Lotta deltagarna genom de grundläggande principerna för coachande ledarskap och ger verktyg och metoder för att skapa sammanhållna och engagerade team.

På Lottas bootcamp får deltagarna möjlighet att utforska teorin bakom coachande ledarskap och omsätta den till praktik genom interaktiva övningar och diskussioner. Med sin personliga och professionella tillvägagångssätt inspirerar Lotta deltagarna att ta sina ledarskapsfärdigheter till nästa nivå.

Lägg till Lotta i din profillista för mer information och bokning.

”Allt handlar om människor”

Föreläsning i Kommunikation

Lottas förmåga att leda och inspirera sträcker sig bortom landsgränserna. Som projektledare och workshopledare för ledarskapsprogram vid Toyota och Hyundai, har hon delat med sig av sin kunskap och erfarenhet både i Norge, Danmark och Sverige. Genom att vara Sveriges representant för ledarskaps- och säljträning har hon inte bara bidragit till att utveckla individuella färdigheter utan också till att stärka företagskulturen som helhet.

Utöver sin framgångsrika track record inom försäljning och ledarskap är Lotta också en uppskattad föreläsare inom kommunikation. Med sin förmåga att engagera och inspirera publiken skapar hon meningsfulla och långvariga intryck som driver förändring och framgång.

Föreläsning i kommunikation Lotta Broberg

Utveckling och kommunikation

För Lotta är det inte bara arbete – det är en kärlekshistoria mellan människor och struktur. Genom sin egen fascination för försäljning och ledarskap strävar hon inte bara efter att lära ut färdigheter, utan att väcka samma entusiasm hos andra. Med ett hjärta öppet för att dela både framgångar och motgångar skapar Lotta en ärlig och engagerande atmosfär där varje deltagare kan känna igen sig och dra lärdom från varandras resor.

Pedagogisk ledare med personligt engagemang

Som den pedagog hon är brinner Lotta för att skapa en lärande miljö där varje individ får möjlighet att växa och blomstra. Genom att engagera deltagarna på alla nivåer – individuellt, i par och i grupp – ser hon till att varje person går därifrån med konkreta verktyg och nya insikter för sin egen personliga utveckling. För Lotta är det viktigt att betona att vi alla har ansvar för vår egen inlärning och hon uppmuntrar deltagarna att aktivt delta i denna spännande resa.

Personlig erfarenhet och starka värderingar

Lottas syn på ledarskap och försäljning är inte bara teoretisk – den är djupt rotad i hennes personliga historia och erfarenheter. Från en ung ålder påverkades hon av sina föräldrars råd och insikter inom områdena ledarskap och försäljning, vilket har format hennes syn på både arbete och personlig utveckling. Med en bred erfarenhet från både privat och offentlig sektor har Lotta en djup förståelse för de utmaningar som olika organisationer och branscher möter.

Lägg till Lotta Broberg i din profillista för mer information eller hjälp med bokning.

Boka med SAJ
Stöd Sverige

Genom att samarbeta med oss bidrar du till att sprida kunskap och inspiration i hela samhället.

För varje uppdrag som bokas via SAJ avsätts en del av vinsten till att hjälpa ideella organisationer och föreningar att täcka kostnader för de föreläsningar och förändringsledare som verkligen gör skillnad.

Boka föreläsare och talare och moderatorer hos SAJ – Sveriges äldsta talarbyrå

Boka föreläsare och talare och moderatorer hos SAJ och stöd samtidigt hela Sverige

Alla föreläsare och talare och moderatorer hos SAJ är handplockade. Som Sveriges äldsta talarbyrå har vi gedigen erfarenhet att dela med oss av till dig när du ska boka föreläsning. Vår expertis är gratis och bara några knapptryck bort. 

När du bokar föreläsare genom SAJ bidrar du inte bara till din egen och din organisations utveckling, du gör också skillnad för samhället och de som behöver det som mest. Sveriges föreningar, ideella organisationer och samfund utgör en grundläggande stöttepelare för samhället och deras arbete ger en oerhörd positiv inverkan på många individers liv.

När du bokar någon av alla föreläsare och talare och moderatorer genom SAJ går en del av arvodet till SAJ-fonden, ett separat konto som föreningar och organisationer kan använda sig av för att få inspirerande och kunskapsrik input från föreläsningar, och fortsätta göra skillnad för de som behöver det som mest! 

Här kan du läsa mer om SAJ och arbetet vi gör.

SAJ förmedlar föreläsningar, workshops och happenings för alla typer av arrangemang. Personaldagar, konferenser, stora events, coachsessioner – stort som smått! Vi handplockar också team av våra föreläsare för att stödja under organisationsförändringar. Varmt välkommen till SAJ – Sveriges äldsta talarbyrå!

Lotta Broberg föreläsning i försäljning
Lotta Broberg

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng