fbpx

Henrik Schyffert

Henrik Schyffert föreläser och hans huvudämne är ”Teambuilding”, han berättar om sina erfarenheter från bland annat Killinggänget.
– Drygt tio år med Killinggänget och konsten att arbeta i grupp med en massa jobbiga människor utan att skjuta sig själv, säger Henrik som också kan bokas som konferencier.

Henrik Schyffert är komiker, regissör och föreläsare

Henrik Schyffert har igenom åren gjort en massa radio och tv med program som ”Hassan” och ”Knesset”, granskat humor i SVT:s serie “Dokument: Humor”, Gjort ”NileCity”, ”Percy Tårar”, ”I Manegen…” och ”Torsk på Tallinn”, medverkat i SVT:s ”Melodifestivalen” och ”Landet brunsås” tillsammans med Erik Haag och Lotta Lundgren samt varit med och gjort filmen ”Fyra nyanser av brunt”.

– Jag har gjort en massa standup, monologen ”The 90’s – ett försvarstal”, ”Ljust och Fräscht” och ”Ägd” med Fredrik Lindström och spelat på Dramatens stora scen med pjäsen ”Drömmen om Herrön” tillsammans med Killinggänget. Jag har också regisserat filmen ”Spring Uje Spring” som vann tre Guldbaggar bla. för Bästa film och olika serier som t.ex ”Allt faller” för TV4 och ”Vi i villa” för Discovery+, säger Henrik som bor i Stockholm och är pappa till tre glada killar.

Henriks föreläsning

Släpp sargen!
– En föreläsning om konsten att inse att man är kreativ, och hur man får andra att inse detsamma.

Henriks underhållande föreläsning handlar om hur man kan öka kreativitet i en grupp och förbättra samarbetet i gruppen. Det blir garanterat många skratt när han delar med sig av sina historier som involverar flera av Sveriges mest kända komiker.
Henrik är även en väldigt uppskattad moderator.

Foto: Morgan Norman

Henrik Schyffert
Henrik Schyffert

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng