fbpx

Anders Haglund

Anders Haglund

Anders Haglund föreläser om genuin framgång och livsglädje. Anders är föreläsare, utbildare, transformativ framgångscoach och mental rådgivare. Hans livsförändrande tankar om framgång och livskvalitet har hjälpt tiotusentals människor att göra insikter som lockar fram deras bästa jag, både på jobbet och privat.

Anders Haglund – Föreläser om genuin framgång och livsglädje

Anders Haglund är en av Sveriges mest uppskattade föreläsare. Oavsett om Anders jobbar med ledarskapsgrupper, idrottscoaching eller har en större publik så flyger tiden förbi medan de som lyssnar får insikter för livet.

– Har du någon gång tänkt att du har det så bra att du faktiskt BORDE MÅ BÄTTRE? Känt att du har mycket mer inom dig, men att du inte riktigt får fram det när du behöver det som mest? Att något har varit i vägen för att få till livet som du vill? Då är Anders föreläsning ”180° – Nytänkande för genuin framgång och livsglädje!” rätt föreläsning för dig och din organisation.

Om Anders Haglund

Anders är föreläsare, utbildare, transformativ framgångscoach och mental rådgivare. Hans livsförändrande tankar om framgång och livskvalitet har hjälpt tiotusentals människor att göra insikter som lockar fram deras bästa jag, både på jobbet och privat. Anders är en av Sveriges mest uppskattade föreläsare och coacher. Han är före detta elitidrottare och har varit mental rådgivare för Riksidrottsförbundet och Olympiska kommittén, han har också varit personlig coach åt näringslivets toppar. Framförallt har han en unik förmåga att förmedla kunskap och insikter inom personlig utveckling och ledarskap så att det leder till verklig förändring.

Han besitter djupa kunskaper om vad som driver allt mänskligt beteende och hur vi kan använda det.Oavsett om Anders jobbar med ledarskapsgrupper, idrottscoaching eller har en större publik så flyger tiden förbi medan de som lyssnar får insikter för livet.

Tänk nytt

För oavsett om det handlar om ett möte där du vill hitta de rätta orden, ett prov, en jobbintervju eller en krissituation där det krävs mental skärpa, så skulle det göra all skillnad i världen att veta hur vi lockar fram vårt bästa just då, eller hur?

För att inte tala om vad det skulle betyda att kunna leva livet med mer upp och mindre ner. Högre produktivitet och samtidigt mindre stress. Mer från inspiration och mindre med disciplin. Vad skulle positiva svar på allt det betyda för dig? Speciellt om det visar sig att det handlar om något som vi alla redan har tillgång till i varje ögonblick. Något som är så enkelt och grundläggande att vi knappt tittat i den riktningen. I samma stund som vi inser detta ser vi att allt som behövs för att få fram vår fulla potential är en högre nivå av förståelse för hur vi alla bygger vår upplevelse av livet. Men det kräver en titt i motsatt håll mot var du tidigare letat…
– En enda genuin insikt är allt du behöver för att lyfta ditt liv till helt nya höjder, säger Anders.

Några ord om Anders föreläsning;

Bengt Törnqvist, Distriktschef Posten Logistik AB:
”Jag måste säga att detta var det bästa jag hört. Har fått fantastiskt feedback på dagen och känner att ovanstående är mer än överträffat! Vi jobbar nu med att använda alla dessa insikter i vår vardag! Den kanske finaste reflektionen var när jag frågade en Transportledare om han fått någon insikt som han kommer få nytta av i livet och han svarade: Jag har fått insikter som mina barn kommer att ha nytta av!!!

Claes Götvall, Försäljningschef Bilia:
”Av alla de föreläsningar i mental träning som jag tidigare deltagit i har få satt sådana djupa spår som denna. Ingen gick oberörd därifrån och då menar jag INGEN. Bäst av allt var att man efteråt hade svaren på ”varför” och inte bara en massa ”därför”. Jag kan än idag se hur kursen har förändrat tillvaron för ett flertal medarbetare.”

Eva Milton, Director Communications Tetra Pak Sverige AB:
”Varmt tack för att du kunde vara med på vår konferens ”Framtidsresan”. Du gjorde ett otroligt intryck på alla deltagare, vi har fått så mycket positivrespons på din del. Vi gjorde en utvärdering efter konferensen och du fick 4,26 i utvärdering av 4 möjliga – gratulerar! Vi hade en fyragradig skala och flera av deltagarna har skrivit 5, 10 och 12 vid sidan om.”

Marita Skogum, en av världens bästa orienterare genom tiderna:
”Att leda ett landslag på världsnivå där rätt beslut ska tas, energi till många förtroliga och framåtdrivande samtal med aktiva, ett teamledarskap som ska ge kraft till laget, förmåga till kreativitet med anda att ligga i framkant, dessutom vara en bra mamma och maka samt hålla en egen kvalité på god god hälsa och balans är en ekvation som ska gå ihop. Jag har under året, på väg mot ett framgångsrikt hemma VM (3 guld, 3 silver och 1 brons), haft Anders som personlig coach och vill på det varmaste rekommendera hans kunskaper samt pedagogiska förmåga. Anders har hjälpt mig att fylla på min verktygslåda, inspirerat och motiverat mig på ett tankeväckande, positivt och energifullt sätt.”

Peter Mattsson, Svenska Golfförbundet:
”Anders Haglund har varit engagerad i golflandslagen som föreläsare och i direkt arbete med spelare. Hans entusiasm och engagemang är lätt att påverkas av och han framför sitt budskap på ett medryckande sätt. Ett budskap som i många avseenden kan vara direkt livsförändrande.”

Boka föreläsning med Anders Haglund
Anders Haglund

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng