fbpx

Tina Thörner

Boka en digital eller fysisk föreläsning med Tina Thörner och fortsätt sedan att arbeta med Tinas dynamiska kommunikationsplattform

LIVSGLÄDJE – FRIGÖR POTENTIAL OCH MÖT MORGONENS UTMANINGAR
Vart får man sin energi ifrån och det inre drivet att varje dag kliva upp i ”Peak State”?

LED ANDRA GENOM ATT LEDA DIG SJÄLV FÖRST
1/ Att leda betyder att kommunicera
2/ Väx och skapa starkt medarbetarskap tillsammans
3/ Gemensamt mind-set

Läs mer om Tina och hennes föreläsningar nedanför.

Tina Thörner

 

Tina Thörner – Allt jag gör i livet sker med passion och inlevelse, säger Tina Thörner som startar varje morgon med ett fokuserat mindset på att ”skina som sola i Karlstad” och ha en nyfikenhet inför dagens alla händelser.

– När jag sedan går till sängs har jag en tacksamhet för allt jag har fått uppleva, bra som mindre bra. Somnar alltid med att tänka på det som berikat mig – inte orosmolnen för framtiden. Natten ska vara till för att kroppen ska få vila upp sig och skapa nya krafter för en ny dag. Jag har fått en djupare och bredare förståelse för mycket, utvecklats och växt på olika plan i mitt liv. Men utan min dagbok där jag reflekterat och skrivit feedback till mig själv hade det inte varit lika lätt, säger Tina som har utbildat sig själv till coach, NLP-instruktör och det mesta som gäller stressrelaterade frågor.
Låt Tina inspirera och coacha er på er arbetsplats!
Tinas föreläsningar

LIVSGLÄDJE – FRIGÖR POTENTIAL OCH MÖT MORGONENS UTMANINGAR

Vart får man sin energi ifrån och det inre drivet att varje dag kliva upp i ”Peak State”?

Självuppfattning genomsyrar alla delar av vårt liv. Den ger oss styrkan att genomföra varje moment på bästa sätt varje dag. De flesta företag vi jobbar i, eller med, har hierarkier som styrs av; strukturer, rutiner, logiker och starka kulturer som växt fram. Idag, för att hänga med i den snabba förändringen, är det mycket som verkar för TRÖGT, FYRKANTIGT och LÅNGSAMT. Livstempot omkring oss bara ökar, men hänger våra inre uppdateringar med?

För att frigöra energier och potential behöver vi mer ”informella möjligheter” som blir snabba då de är motiverade genom känslor, syfte, passioner och just möjligheten att känna sin egen påverkan. Genom att skapa mera av dessa förutsättningar i sitt eget liv eller företagets dagliga drift kan vi trigga fram motivation och inre energier.

Det förutsätter att man zoomar ut och ser helheten; hur man lever, sover, äter, dricker, motionerar, umgås och skapa att ha KUL. Våra kroppars energidepåer behöver vara fulltankade varje morgon för att på bästa sätt hantera dagen. Det kräver en förändring av invanda mönster och vanor genom självdisciplinering och träning för att skapa det medvetet valda -NYA.

– Jag utgår från att varje människas verkliga potential är okänd. Det är genom var och ens passion, intresse, hårda arbete, längtan, lärdomar och utbildning som vi laddar våra batterier att vilja möta morgondagens utmaningar, säger Tina.

LED ANDRA GENOM ATT LEDA DIG SJÄLV FÖRST

– Med självinsikt om hur mina tankar, handlingar och känslor påverkar mig kan jag aktivt välja att agera. Lagets/Teamets mellanmänskliga relationer utgör basen för framgång. Medarbetarskap som motiverar och inspirerar till växkraft. Ledarskap börjar med mig själv! Min föreläsning om ledarskap innehåller inte bara en ”mental verktygslåda” med konkreta och medvetna metoder utan även omsättningsbara verktyg från mina 30 år av erfarenheter för att nå bestående hållbara toppresultat! Det handlar om logik och sunt förnuft – där alla kan se värdet av insatserna, säger Tina.

1/ ATT LEDA BETYDER ATT KOMMUNICERA
Den ursprungliga dialogen sker i var och en av oss, i vår egen inre monolog. Det är den som sedan publiceras genom uttalade ord, meningar, kroppsspråk och ageranden. Därifrån byggs ledarskapet. Min filosofi utgår ifrån att det ska anpassas och formas.

2/ VÄX OCH SKAPA STARKT MEDARBETARSKAP TILLSAMMANS
Vilka behov finns i teamet? – Vad är mina egna tankar, min inre dialog, kring det som ska göras eller uppnås? – Hur gör jag det lättare för mig själv och andra att uppnå det vi beslutar att genomföra? -Vilka invanda rutiner har jag som inte passar in för att uppnå nästa nivå? – Vilka fungerar? – Hur gör jag för att bäst dela med mig av det som fungerar? – Hur vågar jag ställa kvalitativa frågor? – Hur återkopplar vi bäst? – Hur ger vi varandra positiv och konstruktiv feedback? och och och… frågorna är många.

Alla hus som ska byggas mot skyarna behöver ha en STABIL BAS och MATERIAL som inte rasar under trycket från både den inre- och yttre miljön. Med digitaliseringen, urbaniseringen och globaliseringen ”flåsande i nacken”.

3/ GEMENSAMT MIND-SET
Betydelsen av att få ALLA medarbetare att acceptera, synkroniserar och dra åt samma håll gällande mål, visioner och högre syften är ofta energikrävande processer. Men genom att välja och träna på gemensamma och tydliga mind-set som underlättar och berikar kommer arbetsglädje som ett ”mail till in- boxen”. Vår accelererande framtid ställer krav på oss alla att snabbare ”uppdateras” – kunskapsmässigt, mentalt och fysiskt för att hålla hälsa och balans i våra liv.
Att leda effektivt innebär att ta sig tid att utvärdera och reflektera för att sedan bygga vidare. Men samtidigt vara öppen för flexibilitet och att våga ta bekväma och obekväma beslut.

 

Boka en fysisk eller virtuell föreläsning med Tina Thörner!

Nu kan ni komplettera föreläsningen eller direkt välja helt unikt live webbinarevent där Tina föreläser/ coachar dig och ditt team. Dessutom kan ni var och en, eller gemensamt som grupp, arbeta vidare med hjälp av Tinas dynamiska kommunikationsplattform. Tina varvar också sina föreläsningar med att arbeta som coach och inspiratör för ledare och ledningsgrupper.

 

Språk: Tina föreläser på tyska, engelska och svenska och har hela världen som arbetsplats.

 

Sagt om Tina:
Våra kunder har beskrivit Tinas föreläsningar som riktiga energikickar.
De tycker om när hon varvar humor och allvar. De undrar ofta hur hon hunnit med allt. När föredraget är över lämnar de rummet med ett leende på läpparna och nya glas i bågarna.
Du fick mig att inse hur värt livet är och hur jag skall gå tillväga för att nå mina mål i livet.
Din föreläsning var ett lyft och resulterade i mycket eftertanke. Det har påverkat mig mycket positivt.
Wow vilken bra föreläsning!!

 

– Allt jag gör i livet sker med passion och inlevelse, säger Tina Thörner.

Tina Thörner föreläser digitalt och live
Tina Thörner

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng