fbpx

Jesper Berlin

Jesper ”Bella” Berlin har röjt terroristbomber och minor på flera kontinenter under svåra förhållanden. Under 30 år i Försvarsmakten och 14 av dom vid Särskilda Operations Gruppen (SOG) har han vid flera tillfällen satt ihop grupper för att arbeta i högriskmiljöer.

Bli bättre i verkligheten! Hur skapar man en framgångsrik grupp?

Ledarskap, Motivation/inspiration, Hälsa välbefinnande och kommunikation är ämnen som inryms i Jespers föreläsning. Jespers föreläsning handlar om allt från drivkraft, hur man är en föregångare, mål och vision, en föreläsning utgår från hans eget liv och upplevelser men anpassas unikt efter varje publik.

Jesper Berlin föreläser om att leverera under press, leda i förändring och hantera risker och hot

 

Jesper Berlin “Bella”, vet vad som krävs av en ledare i skarpa lägen. Han vet vad han talar om för han har arbetat i högriskmiljöer.
Jesper har röjt terroristbomber och minor på flera kontinenter under svåra förhållanden. Under 30 år i Försvarsmakten och 14 av dom vid Särskilda Operations Gruppen (SOG) har han vid flera tillfällen satt ihop grupper för att arbeta i högriskmiljöer.

– Att leverera under press, leda i förändring och hantera risker och hot.  Allt detta är ämnen som jag berör under min föreläsning, säger Jesper som precis är hemma igen efter en inspelning av en ny säsong av Elitstyrkan hemligheter (TV 4).

 

Om föreläsningen

Bli bättre i verkligheten! Hur skapar man en framgångsrik grupp?

Ledarskap, Motivation/inspiration, Hälsa välbefinnande och kommunikation är ämnen som inryms i Jespers föreläsning.
Jespers föreläsning handlar om allt från drivkraft, hur man är en föregångare, mål och vision. Han pratar om hur man bygger ett framgångsrikt lag och hur man får det att leverera. Vad är det som gör att vissa grupper presterar så mycket bättre än andra?

En föreläsning med Jesper anpassas alltid efter era behov men innehåller exempel och historier från Jespers liv.

Han kommer att berätta sin syn på hur man får grupper att leverera, hur sätter man upp mål och når dom. Med sina erfarenheter från tiden inom specialförbanden pratar Jesper om vikten av att inte bara fokusera på prestation, utan att ha förbättring i fokus, d.v.s. vad kan vi göra bättre nästa gång? Hur vänder vi våra svagheter till styrkor?

Jesper Berlin är en av instruktörerna i Elitstyrkans Hemligheter Sverige på TV4.

Jesper Berlin
Jesper Berlin

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng