fbpx

Tomas Enhager

Boka en föreläsning med Tomas Enhager

Rikligt med erfarenheter
Tomas har arbetat med närmare tusen olika företag, kommuner, myndigheter och organisationer. Med landslag, symfoniorkestrar och artister. Han har lång erfarenhet av coachning, och hjälper individer och företag när det förekommer psykisk ohälsa. Han har drivit integrationsprojekt som slutade med att alla nyanlända som var inblandade fick anställning och/ eller plats på högskola.

Motivation
Framtidens ledarskap – en fråga om medarbetarna
Värdegrund – lev den eller avskaffa den
Förändring – led den eller ställd dig i kön bakom de som skapar framgång

Tomas Enhager

Tomas Enhager föreläser om framtidens ledarskap, värdegrunder och förändring. Boka en föreläsning med Tomas genom SAJ.

Med sin stora erfarenhet har Tomas Enhager skaffat sig en stor bredd i sin kompetens som föreläsare och utbildare. Det verkar inte heller som att han tröttnar på att utveckla sig själv och andra. Grunden i hans föreläsningar är dock fortfarande samma som gjort att han legat i topp bland populära föreläsare genom alla de år han varit verksam. Passion, humor, insikt, värme, skarpsynthet och koll på omvärlden.

Aktuella teman
Bland Tomas teman finns bland annat följande;

Motivation
Framtidens ledarskap – en fråga om medarbetarna
Värdegrund – lev den eller avskaffa den
Förändring – led den eller ställd dig i kön bakom de som skapar framgång

 

Rikligt med erfarenheter
Tomas har arbetat med närmare tusen olika företag, kommuner, myndigheter och organisationer. Med landslag, symfoniorkestrar och artister.
Han har lång erfarenhet av coachning, och hjälper individer och företag när det förekommer psykisk ohälsa.
Han har drivit integrationsprojekt som slutade med att alla nyanlända som var inblandade fick anställning och eller plats på högskola.

Skapar igenkänning och hittar rätt
Tomas föredrar att skräddarsy sina uppdrag i förhållande till uppdragsgivarens situation och eventuella utmaningar. Samarbetet med Tomas brukar alltid bli personligt, vilket kanske är en av anledningarna att han får höga poäng alla utvärderingar efter utförda uppdrag. SAJ finns här för att hjälpa dig få ut mesta möjliga av ert möte.

SAJ om Tomas;
– När ni anlitar Tomas får ni alltid kvalitet, resultat, och nöjda deltagare. Tomas är noggrann i sina förberedelser tillsammans med uppdragsgivaren för att budskapet ska nå fram. Det är därför vi på SAJ förmedlat Tomas tjänster sedan 1999.

Tomas Enhager föreläsare
Tomas Enhager

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng