fbpx

Kenth Hultqvist

Kenth Hultqvist är beteendevetare och en populär föreläsare, med många framgångsrika år som förbundskapten i svensk bandy.

Kenth föreläser för ledare och team inom alla verksamheter. Från ett par timmar till ett engagemang som löper under en längre tid. Människor i ständig rörelse under utveckling. Vi stödjer för att hitta er eller din vinnarväg.

Idrott och näringsliv i nära samarbete. Läs mer nedanför.

Kenth Hultqvist

 

Kenth Hultqvist föreläser och coachar för individer och grupper.

Han är beteendevetare, med många framgångsrika år som spelare och förbundskapten i svensk bandy. Med över 20 års erfarenhet från näringslivet, ligger det nära till hands att dra paralleller.

– Erfarenheten visar att mycket som fungerar på idrottsarenorna också fungerar i näringslivet och vice versa, säger Kenth.

”En bra coach läser sitt lag och vet vilka verktyg som behövs för att föra teamet framåt i den riktning som ledningen beslutat”

 

Kenths föreläsningar och utvecklingsprocesser

Kan draken flyga högre?
Vad har att flyga drake att göra med teambuilding, organisationer och medarbetarskap?
– Behöver vi inte ta ner den ibland för att lösa upp knutarna på linan? Ska vi förlänga linan istället? Hur kan vi göra för att tillsammans hitta lösningarna? Vill vi att den ska flyga högre eller är vi nöjda som vi är? Går det att få draken att flyga högre?

Det är bara några av de frågor Kenth ställer sig under sin föreläsning.


Teamet – vi tillsammans

Om målet är att bli bäst, går det inte att förlita sig på ett fåtal människors kompetens. Det handlar om bygga upp laget, att tydliggöra vars och ens roll, att samlas kring ett gemensamt mål och få hela laget att sträva i samma riktning. Det är vad teambildning handlar om – att åstadkomma resultat, tillsammans.
Ledaren är givetvis väldigt viktig och skall med varsam hand bevaka och underlätta processen för sina medarbetare.

Det kan handla om att inspirera alla eller den enskilda individen. Att få varje anställd att förstå att det är han eller hon som utgör laget ingen annan. ALLA skall bidra till att vi – företaget, avdelningen eller teamet blir bättre och utvecklas.

Medarbetarnas ansvar att bidraga till teamets utveckling är av stor betydelse. Visst är frågan, vad gör laget för mig, viktig, men absolut lika viktig är: Vad gör jag för laget?


Ledaren

En bra coach läser sitt lag och vet vilka verktyg som behövs för att föra teamet framåt i den riktning som ledningen beslutat.

Här ger Kenth stöd och en allsidig verktygslåda, en uppsättning redskap som vi använt för att utveckla ett landslag till VM-guld. Målet är att du ska lära dig använda rätt verktyg vid rätt tillfälle.

Grupprocessen kräver ledare som är situations-anpassade och som har förstått vad det innebär att vara ledare. Att vara coach handlar inte om att vinna själv, utan att med varsam hand styra och tjäna andras process till framgång. Helt enkelt underlätta andras processer.

Det är vi tillsammans som vinner.


Föreläser och utvecklar

– Föreläsningarna skall vara upplevelser för de flesta sinnena. Skratt och eftertänksamhet i samma stund. Med passion, inlevelse och känsla allt i en blandning. Det handlar om en sak mer än något annat: Lagspel.

Kenth föreläser för ledare och team inom alla verksamheter. Från ett par timmar till ett engagemang som löper under en längre tid. Människor i ständig rörelse under utveckling. Vi stödjer för att hitta er eller din vinnarväg.

Idrott och näringsliv i nära samarbete.

Kenth gör 100-150 föreläsningar årligen för de mest skiftande organisationer.

Boka Kenth Hultqvist
Kenth Hultqvist

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng