fbpx

Gabriella Ahlström

Gabriella Ahström är journalist och författare och åtar sig uppdrag som moderator och debattledare med inriktning på kultur- och samhällsfrågor.

Gabriella Ahlström

Gabriella Ahlström har tjugo års erfarenhet som journalist, bland annat på Dagens Nyheter och som programledare på StudioEtt i Sveriges Radio. Under många år tillhörde hon en av Spanarna i radioprogrammet med samma namn och medverkar numera regelbundet som kulturkrönikör i Godmorgon Världen i P1. Under 2007 syntes hon även som en av jurymedlemmarna i Svt:s litteraturprogram Slutet på historien.

– Med en bakgrund som journalist, bland annat på Dagens Nyheter och Sveriges Radio har jag sedan femton år tillbaka riktat in min journalistiska verksamhet på debatter, samtals- och processledning. Mitt intresse har under alla år rört samhällsfrågor och kultur och med särskilt fokus på sociala frågor, politik, miljö, jämställdhet och litteratur, säger Gabriella.

Hon har lett allt från större konferenser med tusentals deltagare till mindre workshops och åtar sig uppdrag på både svenska och engelska.

Gabriella Ahlström romandebuterade (augusti 2009) med De Oförglömliga (Norstedts förlag). En bok som fått ett positivt mottagande. Och hon fortsätter att skriva. ”Sirener” , ”Fanny och fallet med flickan i staden”, ”Ecce Homo, berättelsen om en utställning”, senast skrev hon ”Hemma hos andra” som kom ut 2019.

Gabriella leder möten, föreläser och berättar om sina böcker.

Foto: Thron Ullberg

Gabriella Ahlström
Gabriella Ahlström

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng