fbpx

Therese Alshammar

Therese Alshammar klyver ytspänningen och tar med sig sina åhörare till kraft och motivation.

Med fler internationella medaljer än någon annan europeisk simmare har Therese Alshammar haft en enastående karriär. Hon höll sig på elitnivå ända till 39 års ålder och belönades med prestigefyllda utmärkelser som Jerringpriset och Svenska Dagbladets bragdguldmedalj år 2011. Året därpå mottog hon även H.M. Konungens medalj i 8:e storleken och många andra förtjänstfulla pris.

I sina föreläsningar delar Therese med sig av insikter om vikten av att ständigt utmana sig själv, utforska nya arenor och sätta upp ambitiösa mål.

Läs mer om Therese och om hur hon kan bidra till din organisations framgång här nedanför!

Therese Alshammar Föreläsare och Moderator

Therese Alshammar klyver ytspänningen och tar med sig sina åhörare till kraft och motivation. Med över 70 internationella mästerskapsmedaljer, sex OS-deltaganden och en imponerande karriär inom simning är Therese Alshammar en inspirerande förebild. Hon fokuserar nu på hälsa och simkunnighet, med erfarenheter från olika prestationsmiljöer. Genom sina berättelser visar hon hur en positiv atmosfär främjar utveckling och välbefinnande. Therese delar också insikter om motivationsteorier och hur man bygger upp uthållighet för att följa sina drömmar.

Hennes föreläsningar är både engagerande och skräddarsydda efter era behov. Ni går ifrån föreläsningen med ett leende och en extra dos mod.

 

Mästarkonsten: En Intim Session med Therese Alshammar

Möt Europas främsta simmare genom tiderna, Therese Alshammar, med sina imponerande prestationer: sex OS-deltaganden, tre OS-medaljer, tolv VM-guld och över 70 internationella utmärkelser. Efter mer än 23 år som tävlingssimmare vet hon vad som krävs för att hitta inre motivation. Hon vet också hur man gör för att prestera på hög nivå över lång tid.

Delta i en unik och personlig diskussion där Therese delar insikter om vikten av att utmana sig själv, envist sträva mot nya höjder och ständigt sätta upp ambitiösa mål. Du kommer även att ha möjlighet att ställa dina egna frågor och interagera direkt med Therese.

 

En framgångsrik simkarriär i perspektiv

Med fler internationella medaljer än någon annan europeisk simmare har Therese Alshammar haft en enastående karriär. Hon höll sig på elitnivå ända till 39 års ålder och belönades med prestigefyllda utmärkelser som Jerringpriset och Svenska Dagbladets bragdguldmedalj 2011. Året därpå mottog hon även H.M. Konungens medalj i 8:e storleken och många andra förtjänstfulla pris.

I sina föreläsningar berättar Therese om vikten av att ständigt utmana sig själv. Om att utforska nya arenor och sätta upp ambitiösa mål. Hon berättar om de val hon gjort som har lett henne dit hon är idag och om sina erfarenheter och segrar. Alla kanske inte kan bli den absolut bästa i världen men alla kan kämpa för att nå sina mål och känna att det är värt det!

Therese Alshammar boka Föreläsning
Therese Alshammar

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng