fbpx

Lasse Gustavson

Lasse Gustavson är en föreläsare och utbildare som verkligen gör skillnad.

Med budskap som är både tidlösa och hoppfulla har Lasse i över fyrtio års tid inspirerat hundratusentals människor. Det är hans autenticitet, ärlighet och äkthet som känns – han når hela vägen in i kärnan.

En föreläsning med Lasse kännetecknas av levande storytelling som vilar på fasta teoretiska grundvalar. Visst är vitamininjektionen av en föreläsning upplyftande, men Lasse vet att vitaminerna fungerar bäst när man tar dem över tid. Därför ger han dig och din organisation, förutom fristående föreläsningar, möjlighet till ett fördjupat samarbete där han stödjer er vid flera tillfällen.

Läs mer nedanför.

Lasse Gustavson

Lasse Gustavson kom aldrig tillbaka. Han kom igenom. Och han fortsätter vidare bortom – för sådan är han. Med ett öppet sinne utforskar och ifrågasätter han våra inre gränser och barriärer och med sitt raka men samtidigt ödmjuka och vänliga sätt skapar han öppningar. Sen bjuder han oss att stiga in.

Där väntar insikten, och trots att den är universell så är upplevelsen djupt personlig. Han målar det mest svårförklarliga med så exakta formuleringar så att alla förstår. Alla kommer samman. Sådant är ett möte med Lasse.

Efter att ha återgått i tjänst efter en stor gasexplosion i Göteborgs hamn 1981 blev Lasse den förste att erhålla utmärkelsen Årets Brandman. Han har en unik förmåga att övervinna hinder och bygga starka inre fundament. Han är idag utbildad Hälsopedagog och fokuserar på psykologisk trygghet, mental träning och mindfulness. Genom åren har Lasses engagemang i att stärka individer varit en källa till inspiration och kraft för många företag, kommuner och organisationer.

År 2023 tilldelades Lasse det prestigefyllda Hillesgårdspriset för sitt enastående mod och medmänsklighet.

Föreläsningar och kurser med Lasse Gustavson

K O N T A K T – i 4 nivåer
En banbrytande modell för att utveckla psykologisk trygghet, som ökar hållbarheten och frigör kreativitet.

    • Kontakt med dig själv: Lyssna på din kropps signaler och förstå tidiga tecken på stress.
    • Kontakt med dina kollegor: Skapa en arbetsmiljö där varje individ känner sig betydelsefull och uppskattad för sin kompetens.
    • Kontakt med ert gemensamma arbete: Dela en helhetsupplevelse och förstå värdet av era insatser.
    • Kontakt vid svåra besked: Hantera interna/externa förändringar med medkänsla och klar kommunikation.

Frigör din Inre Styrka: Victim-Warrior-Watcher
Utforska olika sätt att förhålla dig till livet och lär dig variera din inställning för att växa som individ. Med självkännedom och självkänsla kan du frigöra din fulla potential.

Skapande med Mening: En 7-stegsmodell för medvetet nyskapande
Uppfinnare tar sina idéer på allvar. Lasse delar med sig av de sju stegen som krävs för att gå från vision till förverkligande.

Tillsammans kan vi skapa en Trygg Arbetsplats
Utforska en konkret modell för att bygga en trygg och säker arbetsmiljö. Lasse vägleder dig steg för steg genom processen.

Kommunikation som en Nyckel till Framgång

Kommunikation är nyckeln till att förstå och bli förstådd. Med starka exempel och hjärtliga skratt guidar Lasse dig genom kommunikationens labyrint. Upptäck hur du kan navigera med trygghet genom konflikter, ge värdefull feedback och föra fram din vision med tydlighet. Upptäck de olika nivåerna av kommunikation och lär dig lyssna med öppna öron och hjärta.

Hos Lasse är möjligheterna oändliga. Var med på en resa som kommer att förändra ditt perspektiv och ge dig verktyg för att övervinna hinder och sträva mot din fulla potential. Välkommen till en värld av inspiration och utveckling med Lasse ”Brandmannen” Gustavson.

Lasse Gustavson
Lasse Gustavson

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng