fbpx

Bengt Gejrot

En erfaren och mycket energirik föreläsare och en av Skandinaviens främsta inom B2B försäljning. Bengt arbetar internationellt och har föreläst i 31 olika länder på fem kontinenter. Nu får du ta del av hans bästa tips under en energisk föreläsning full av humor, inspiration och konkreta verktyg. Det viktigaste för honom är att du får med dig redskap som fungerar i just din vardag.

Populära föreläsningsrubriker:

  • Framtidssäkra din B2B-försäljning / Futurepoof your B2Bsales
  • Hur värdebaserad är din försäljning – egentligen / Value based Selling 4.0
  • Framgång stavas förtroende / Trust the key to Success

Du kan välja mellan en föreläsning live eller en digital, på 20 – 60 minuter eller som en halvdags-eller heldagsworkshop.

Bengt Gejrot tar dig på en resa i försäljning

Bengt Gejrot säger att vi lever i en affärsmässigt mycket spännande och utmanade tidsperiod och framtidens B2B försäljning är här.

Dagens informationssamhälle skapar helt nya förutsättningar för mötet mellan leverantör och kund, säger Bengt som är föreläsare, säljutbildare, styrelseordförande samt inte minst författare till tre böcker om dagens och morgondagens B2B försäljning.

Bengt är erfaren och mycket energirik föreläsare och en Skandinaviens främsta inom B2B försäljning. Bengt arbetar internationellt och har föreläst i 31 olika länder på fem kontinenter. Nu får du ta del av hans bästa tips under en energisk föreläsning full av humor, inspiration och konkreta verktyg. Det viktigaste för honom är att du får med dig redskap som fungerar i just din vardag.

I sin senaste föreläsning ger Bengt sina åhörare bättre förståelse för dagens affärslandskap och visar hur du måste tänka och agera för att skapa nya affärer. Han ger tips och kunskap för att du ska kunna etablera en modern, värdebaserad försäljningsprocess för att utmana dig själv och därmed även kunden att bli mer framgångsrik.

Populära föreläsningsrubriker:

  • Framtidssäkra din B2B-försäljning / Futurepoof your B2Bsales
  • Hur värdebaserad är din försäljning – egentligen / Value based Selling 4.0
  • Framgång stavas förtroende / Trust the key to Success

Du kan välja mellan en föreläsning live eller en digital, på 20 – 60 minuter eller som en halvdags-eller heldagsworkshop.

Framtidssäkrad och förberedd?
I boken Managing B2B sales 2025, skriven tillsammans med säljstrategiföretaget 3S, utmanar Bengt sina läsare kring hur framtidssäkrad deras försäljningsprocess är och hur förberedd deras säljkår är för att hantera kundens förändrade köpprocess. Han ger tips och kunskap för att du ska kunna etablera en modern, värdebaserad försäljningsprocess för att kunna göra dig själv och därmed även dina kunder mer framgångsrika.

Kort om Bengt
Han är utbildad civilekonom från Lund och MBA Washington State University. Bengt har genom åren jobbat med stora säljutvecklingsprojekt på många namnkunniga nordiska koncerner. Medverkade på Prosales Sales Conference 2020 och är ansvarig för Dagens Industri Akademis utbildning inom värdebaserad försäljning. Bengt arbetar internationellt och har föreläst i 31 olika länder på fem kontinenter.

Sagt om Bengt;
”Tack för ett bra genomförande igår. Feedbacken från gruppen; ”Inspirerande och kul föreläsning inom ett intressant område samt nyttiga övningar vid Workshop där även andra fråge-/problemställningar kom upp – Det här blir veckans snackis.”
Johnny Rudolf
Manager Project Management, BA Generation, Vattenfall

”Med en blandning av allvar och humor förmedlade Bengt Gejrot sin kunskap om försäljning för ca 250 vetgiriga Golftränare.Bengts förmåga att exemplifiera utifrån deltagarnas verksamhet gör att seminariet kommer att skapa ett tydligt avtryck i det dagliga arbetet.”
Johan Hampf
Vice Managing Director, Professional Golfers’ Association of Sweden

”Bra jobb idag boys!  Klurigt … men fasiken vad intressant och utvecklande. Det här kommer bli ruggigt bra”.
Harald Burgstaller
Managing Director BMI

Exempel på kunder;
Academic Work, Alumni, Avry, Bulten, Forbo Flooring, HiQ, Mettler Toledo,  Pitney Bowes, Rittal Fridheim LoH group, PGA Sweden, Selldorado,  Svensson Climate screens & Textiles, Yara, Vattenfall, Vedum,  World Courier, UMC-WHO etc.

Bengt Gejrot
Bengt Gejrot

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng