fbpx

Per Holknekt

Per Holknekt förelser om sin långa erfarenhet inom bolagsutveckling, varumärkesarbete, strategier samt entreprenörskap

Per Holknekt har inte bara hunnit starta 39 bolag, varav ett börsnoterades och värderades till en miljard kronor, han har också levt som hemlös och förlorat både jobb och familj pga. missbruk. Han har en unik förmåga att förvandla aska till eld. Han är tacksam för vad livet gett honom och berättar både om motgångarna i livet samt utmärkelserna som bl.a. Årets bolagsgrundare, Årets Exportbolag, Årets Inspiratör med mycket mera.

Läs om hur han bidrar till din organisation nedanför.

Per Holknekt

 

Per Holknekt är föreläsare, serieentreprenör, designer, marknadsekonom och tidigare hemlös. Är idag en av Sveriges mest anlitade och uppskattade föreläsare och konsult inom bolags-och varumärkesutveckling.

Han föreläser om sin djupa kunskap och långa erfarenhet inom bolagsutveckling, varumärkesarbete, strategier samt entreprenörskap. Han förmedlar inspiration, skratt, tårar och värdefulla nycklar, lärdomar, insikter och metoder som enkelt kan användas och appliceras på precis vem och vad som helst.


Pers bok (och föreläsning) – The Moneyfest – En företagsrevolution
Per har skrivit boken tillsammans med Karin O’Connor, professor på en businessbok om affären i den fjärde industriella revolutionen, genom Petter Stordalens förlag – Strawberry publishing. En konstruktiv och oförskräckt affärsbok paketerad i förståndigt vansinne. Lita på att Per kommer att leverera delar av bokens innehåll under sina olika föreläsningar.

Det är Pers gränslösa arkiv av upplevelser och erfarenheter som gör honom unik. Per bjuder på känslosamma och värdefulla berättelser från hans sällsynta, inspirerande och mångfacetterade livsresa som både inspirerar, skapar förståelse och sätter spår.

Pers aktuella föreläsningar
The Moneyfest – En företagsrevolution
Riv det gamla och bygg nytt
Fulvinster vs Finvinster – den nya affären

Per har inte bara hunnit startat 39 bolag, varav ett börsnoterades och värderades till en miljard kronor, han har också levt som hemlös och förlorat både jobb och familj pga. missbruk. Han har en unik förmåga att förvandla aska till eld. Han är tacksam för vad livet gett honom och berättar både om motgångarna i livet samt utmärkelserna som bl.a. Årets bolagsgrundare, Årets Exportbolag, Årets Inspiratör med mycket mera.

Mer om boken – Moneyfest
Bär du på en dröm om att starta ett eget bolag, eller förverkliga och utveckla idéer som du gått och burit på? Eller vill du bara växa och inspireras som människa? The Moneyfest ger konstruktiva och oförskräckta råd paketerad i förståndigt vansinne. Den ger nytt mod samt nya insikter och verktyg för individer och entreprenörer att använda i sina dagliga liv eller i sin dagliga verksamhet. Oavsett vilken roll i bolaget du har. The Moneyfest utmanar gamla traditioner, river protokoll och vänder upp och ner på slitna modeller för att istället bygga om och bygga nytt. Allt efter de nya förutsättningar som råder i den pågående fjärde industriella revolutionen. Med tro och lust ska alla kunna gå ut och åstadkomma underverk.

 

Karin O’Connor, ekonomijournalist, civilekonom, förläsare och egen företagare. Har som konsult, drivit ett stort antal förändringsarbeten både i Sverige och utomlands.

Boka Per Holknekt föreläsare
Per Holknekt

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng