fbpx

Petter Askergren

Petter Askergren har fler järn i elden än de flesta. Han är vunnit priser i allt från Grammisgalan till Årets talare, driver flertalet restauranger och har givit ut flera böcker.

SAJ erbjuder tre olika föreläsningar med Petter:

  • Så blev jag artist
  • En hyllning till språket
  • Artisten, varumärket och entreprenören

Läs mer om föreläsningarna nedanför!

Petter Askergren


Petter Askergren har fler järn i elden än de flesta. Han är vunnit priser i allt från Grammisgalan till Årets talare, driver flertalet restauranger och har givit ut flera böcker.

Boka en föreläsning med Petter när han berättar om sin artistkarriär och hur han ständigt hållit sig aktuell i bruset av mängder med andra artister och grupper. Hur marknadsföringen alltid skötts via hans egna kanaler för att sticka ut och nå den breda massan i ett allt tuffare och bökigare musikklimat. Hur viktiga är sociala medier för en artist?

Han är inte bara en av våra mest framgångsrika artister, han är dessutom både författare och en hyllad företagare. I sina populära föreläsningar hämtar Petter historier från sitt eget liv för att inspirera åhörarna.

SAJ erbjuder tre olika föreläsningar med Petter Askergren

Så blev jag artist
Petter berättar personligt och engagerat om sina koncentrations-, läs- och skrivsvårigheter och om hur han på ren vilja och envishet klarade av skolåren. Genom hiphopen byggde han upp sitt självförtroende och hittade också sitt eget sätt att uttrycka sig på. I den här föreläsningen använder Petter exempel från sitt eget liv när han pratar om vikten av att gå sin egen väg och att ha viljan att övervinna sina motgångar.

En hyllning till språket
Petter är ett levande exempel på hur okonventionella vägar kan leda till att en person börjar uppskatta ord och språk. Trots att han knappt kunde skriva sitt namn när han gick i skolan, har Petter idag skrivandet som yrke. I den här föreläsningen berättar Petter om sitt liv utifrån sin musik och bok ”16 rader”. Han förklarar hur hans kärlek till språket föddes genom hiphopen och hur viktigt det är att inspirera folk att hitta nya vägar så att de inte fastnar i samma spår.

Artisten, varumärket och entreprenören
Med sina album, mängder av hits, fingertoppskänsla som företagare och smarta marknadsföring har Petter varit oavbrutet aktuell sedan genombrottet med låten “Vinden har vänt” 1998. Föreläsningen “Artisten, varumärket och entreprenören” handlar om Petters kreativa entreprenörskap och imponerande artistkarriär och bjuder publiken på en intressant inblick i hans framgångsrika arbetsliv. Dessutom stimulerar föreläsningen till nytänkande och ger tips om hur man håller koll på sitt varumärke och hur sponsring kan användas effektivt.

Foto: Erikbyerik

Boka Petter Askergren
Petter Askergren

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng