fbpx

Pelle Tornell

Pelle Tornells föreläsningar vänder upp och ned på våra föreställningar om vad som egentligen styr våra val och våra tankebanor.

Med stark publikkontakt, smittande energi, och mycket humor kastas publiken mellan de senaste forskningsrönen och erfarenheter från högsta nivån i näringslivet. Kanske känner man sig lite omskakad efteråt men definitivt också smartare.

Började som assistent hos Jan Stenbeck
Pelles karriär började som assistent till Jan Stenbeck och ledde sedan vidare till grundandet av flera egna företag varav ett också börsnoterades. Han är också författare till den uppskattade boken om hur vi alla kan fatta bättre beslut – ”Bestäm Dig – Handbok för snabbare och bättre beslut”(Bonnier Forum). Pelle är dessutom en av Nordens absolut främsta tankeläsare och uppträder även internationellt.

Pelle Tornell


Pelle Tornell är föreläsare, tankeläsare och underhållare

Konsten att fatta och påverka beslut. Livet är summan av alla dina val och ingenting är viktigare än förmågan att fatta beslut. Med insikten om detta sadlade Pelle för fem år sedan om från framgångsrik entreprenör till beslutsforskare, föreläsare och underhållare.


I en snabbt föränderlig värld med obegränsad tillgång på information och valmöjligheter krävs ett nytt sätt att tänka och se på beslut. Detta är utgångspunkten i Pelles fascinerande och utmanande föreläsningar eller shower.

Pelles föreläsningar vänder upp och ned på våra föreställningar om vad som egentligen styr våra val och våra tankebanor. Med stark publikkontakt, smittande energi, och mycket humor kastas publiken mellan de senaste forskningsrönen och erfarenheter från högsta nivån i näringslivet. Kanske känner man sig lite omskakad efteråt men definitivt också smartare.

Började som assistent hos Jan Stenbeck
Pelles karriär började som assistent till Jan Stenbeck och ledde sedan vidare till grundandet av flera egna företag varav ett också börsnoterades. Han är också författare till den uppskattade boken om hur vi alla kan fatta bättre beslut – ”Bestäm Dig – Handbok för snabbare och bättre beslut” (Bonnier Forum). Pelle är dessutom en av Nordens absolut främsta tankeläsare och uppträder även internationellt.


Språk:

Pelle föreläser både på svenska och engelska.


Några omdömen från kunder:

Tack för ett superframträdande! Flera av mina kunder som var där bubblade av frågor och funderingar på hur de kan tänka och se sina företag i nytt ljus.
Almi

Professionell, underhållande och mycket tänkvärd.
Projectplace

Enormt begåvat, tankeväckande och inspirerande föredrag.
Norstedts Juridik

10 poäng av 10 möjliga.
KPMG

Helt otrolig!
Svenskt Näringsliv

Läs mer om Pelle här!

Boka Pelle Tornell
Pelle Tornell

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng