fbpx

Magister Nordström

Magister Nordström, egentligen Rickard Nordström, har prisats som ”Årets lärare” och ”Årets nytänkare”. Han  skapar medvetenhet om NPF och enbart på Tiktok har han över 200 000 följare.

Rickard har gjort en neuropsykiatrisk utredning för att ta reda på om han har ADHD, en diagnos som han också fick konstaterad. Nu möter han näringslivet, organisationer och kommuner för att berätta hur han ser på ledarskap, det gäller både att leda sig själv framåt och att leda andra.

Några av föreläsningsrubrikerna som du kan läsa mer om nedan är:

NPF i skolan och ADHD i vardagen!

Kan man leda sig själv och andra med diagnosen ADHD?

Lust och motivation – i skolan och på arbetsplatser

Att skapa team

Magister Nordström – NPF i skolan och ADHD i vardagen!

Magister Nordström, egentligen Rickard Nordström, har prisats som ”Årets lärare” och ”Årets nytänkare”. Han skapar medvetenhet om NPF och enbart på Tiktok har han över 200 000 följare.

Rickard har gjort en neuropsykiatrisk utredning för att ta reda på om han har ADHD, en diagnos som han också fick konstaterad. Nu möter han näringslivet, organisationer och kommuner för att berätta hur han ser på ledarskap, det gäller både att leda sig själv framåt och att leda andra.

Kan man leda sig själv och andra med diagnosen ADHD?

En föreläsning där Rickard engagerar gruppen och vill skapa en dialog mot en förståelse och kunskap om ADHD. Om man jobbar med barn som har NPF, är förälder till ett barn med NPF eller lever med en person som har NPF passar denna föreläsning bra.

  • Vad är NPF?
  • Om NPF i skolan & hur vi bör tänka.
  • Hur jag jobbar med elever med NPF.
  • I hemmet: hur är det att leva med ADHD?
  • Svårigheter, styrkor & svagheter.


Lust och motivation – i skolan och på arbetsplatser

Efter drygt 20 års erfarenhet av skolans värld vill Magister Nordström vidga vyerna ännu mer och ta oss till faktorn som faktiskt är avgörande i skolan och inte minst inom näringslivet, i föreningar, organisationer och på arbetsplatser. Dvs ”lusten att vilja lära sig”. Magister Nordström fokuserar helt och hållet på att skapa kunskapstörst och hur man skapar en bra gruppdynamik.

Det finns många vägar att gå där Magistern visar och hjälper till att strukturera upp och vägleda med olika metoder och tips. Det finns också många nycklar mot ett framgångsrikt ledarskap i både klassrummet på arbetsplatser.


Att skapa team

Möt och lyssna på Magister Nordström och bli inspirerad och få en ordentlig kick! Han föreläser och berättar om de nycklar som finns för ett framgångsrikt ledarskap och utgår utifrån sitt perspektiv och koncept som lärare och inspiratör.
– Jag vill utbilda elever, ungdomsidrottare och personal mot bättre prestationer! Att vara en förebild för vår framtid, dvs barnen är ett privilegium, detta vill jag förmedla vidare och bidra med för att skapa en ännu bättre skola och ännu bättre arbetsplatser, säger Magister Nordström.

Delområden i föreläsningen:

  • Hur man tänker för att lyckas
  • Hur viktigt ett positivt tänkande är
  • Inspiration och motivation på mitt sätt


APP, APP, APP!

I boken App, app, app! Handbok för dig med barn som älskar sociala medier hjälper Magister Nordström alla föräldrar som gått vilse i djungeln.

Sociala medier är i dag något självklart för våra barn och ungdomar. Det är så de kommunicerar, skaffar vänner och har kul. Istället för att ständigt tjata om att de borde springa ut och spela fotboll eller hoppa hopprep, behöver vi bli delaktiga i deras liv på sociala medier. Med sin unika bakgrund som både lärare, förälder och influencer visar han barnens och ungdomarnas digitala liv från den ljusa sidan och ger handfasta tips och råd för att vi alla ska kunna bli mer delaktiga i deras stora fritidsintresse – sociala medier!

Sagt om boken;
”App, app, app! är en lättläst, lättsam, personligt skriven, intressant och lärorik bok för den som vill lära sig mer om sociala medier och få en förståelse för vad barn och ungdomar sysslar med på nätet.
Carola Forslund, BTJ

– Jag brinner för mitt jobb och jag älskar att vara lärare. Att vara en förebild för vår framtid, dvs barnen, är ett privilegium och detta vill jag sprida vidare, säger Rickard som hjälper er att hitta den nyckel som passar just er.

Magister Nordström
Magister Nordström

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng