fbpx

Vi ska ta hand om varandra

Omsorg

Hos oss kan ni hitta talare och workshops som berör viktiga ämnen som till exempel psykisk hälsa, mentala verktyg, sport, suicidprevention, sjukdom, stresshantering, självkänsla och existentiella frågor.

Oavsett om ni söker föreläsningar, interaktiva workshopar eller personliga berättelser, finns det talare och experter tillgängliga som kan erbjuda er den rätta kunskapen och verktygen för att främja individens välbefinnande.

Vi hjälper er att hitta rätt kunskap och den inspiration ni behöver för att främja en hälsosam och stödjande miljö för era deltagare.

  1. Välj den typ av profil som du söker, du kan välja flera, t.ex. både workshop och föreläsare.

2. Välj noggrant publiktypen för att säkerställa att budskapet når fram på bästa sätt och skapar en djup påverkan.

3. Välj den önskade känslan för att skapa en minnesvärd upplevelse för dina deltagare, samtidigt som du inspirerar dem till varaktiga förändringar. Välj gärna flera.

4. Filtrera till sist baserat på ämne för att hitta talare och workshops med den nödvändiga expertisen inom det specifika området som din organisation behöver. Du kan välja flera.

Söker
Målgrupp
Önskar
Ämnen

Visar alla 143 resultat

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng