fbpx

Jenny Ström

Jenny Ström marinerar sin publik i motivation

Jenny Ström fick sin MS-diagnos 2012. Hon var i sitt livs form, arbetade som personlig tränare, hade precis genomfört en svensk klassiker samt Stockholm Triathlon där hon avslutade milen på 44 minuter. Där tog det stopp. Hon gick från superstark och snabb till svag och orkeslös.

Idag är hon Sjukt Frisk, läs mer om hennes mycket motiverande föreläsning nedanför.

Jenny Ström marinerar sin publik i motivation med sin föreläsning och stand-up

Jenny Ström är yogalärare, entreprenör, krönikör och föreläsare. Hon kan också stand up, en exceptionell blandning som gör att det svåra blir lätt att tala om och lyssna till!

 

Jenny Ström fick sin MS-diagnos 2012. Hon var i sitt livs form, arbetade som personlig tränare, hade precis genomfört en svensk klassiker samt Stockholm Triathlon där hon avslutade milen på 44 minuter. Där tog det stopp. Hon gick från superstark och snabb till svag och orkeslös. Hon diagnosticerades med multipel skleros. Trots sina kunskaper om hälsa och kropp var det nästintill omöjligt för henne att komma tillbaka efter sin utmattning. Hon förstod att hon själv ansvarade för sin egen lycka och att skylla på omgivningen var varken sant eller ärligt. Jenny rensade kalendern och började om från början.

Träningen som handlat mycket om prestation fick i stället bli lugn och återhämtande. Acceptans, tacksamhet och närvaro blev den nya vägen. Hon var inte sin diagnos. Jenny vill med sina föreläsningar, workshops och stand-up hjälpa andra att på samma sätt hitta sin väg genom mental träning, yoga, mindfulness och träningsprogram.

Jenny är inspirerande och äkta på ett sätt som är få förunnat. Hon levererar personliga och sköra erfarenheter som hon vänt till en otroligt positiv styrka. Idag är hon sjukt frisk!

– Jag vill förmedla en känsla av att tro på sig själv och ha tillit till sig egen kraft och förmåga. Att allt faktiskt är möjligt. Att vara sann mot sig själv, säger Jenny och fortsätter:

– Vi är så mycket mer än vad vi tror oss vara men det är så lätt att inte ta sig själv på allvar när vi hela tiden fastnar i görandet och to do listor. Jag vill hjälpa människor som har en diagnos att förändra deras synsätt. När en diagnos begränsar oss är det lätt att vi identifierar oss med det. Där vill jag väcka en nyfikenhet och ett mod att prova sig fram till ett mer hållbart och rikt liv och en förståelse att kroppen behöver tid för att återhämta sig och läka.

 

Jennys föreläsningar lär åhörarna att:

  • Hitta till en bättre version av sig själv genom att trycka på paus under en tid för att ge kropp och själ utrymme till återhämtning
  • Gå från prestationsjunkie till livsnjutare och få mer gjort!
  • Säga nej för mer kraftfulla och ärligare ”JA”
  • Röja sina mentala hinder.
  • Kraften i andetaget och rörelse.

 

Sjukt Frisk

Jenny är också författaren bakom boken Sjukt Frisk:
”En personlig berättelse om att leva med en allvarlig sjukdomsbild och en handbok för dig som behöver hitta balans i livet. I denna bok delar Jenny med sig av sina erfarenheter och insikter som personlig tränare, coach och individ. Du får andningsövningar, träningsprogram och andra verktyg för att hitta ett liv i balans. Det är en bok som ska ligga framme och ge dig vad du behöver, när du behöver det.”

 

Foto: Göran Öberg

Boka föreläsning med Jenny Ström
Jenny Ström

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng