fbpx

Bred förändring

FÖRETAGSSTÖD & FÖRÄNDRINGSARBETE

Bred förändring över tid

SAJ stödjer ditt företags långsiktiga utvecklingsresa med Sveriges högst ansedda experter och ledare.

Kvalificerat företagsstöd med ett brett spektrum av kompetensområden – från strategi, styrelserådgivning och försäljningsutbildning till kommunikation, marknadsföring och mindfulness.

SAJ är navet som säkerställer att ni får rätt verktyg och processer för att nå era mål under vägledning av landets främsta experter och ledare.

1. Vi inleder vårt samarbete genom att noggrant lyssna på er och förstå er nuvarande situation, era utmaningar och era mål. Vi genomför en grundlig behovsanalys för att identifiera de områden där ni behöver förändring och utveckling.

2. Vi skräddarsyr programalternativ som matchar era specifika behov och mål. Varje program inkluderar experter och talare som är specialiserade inom relevanta områden och kan bidra till er förändrings-resa.

3. För att säkerställa att programmet passar era behov och att det blir framgångsrikt involverar vi er fokusgrupp i processen. Vi arbetar tätt med er fokusgrupp för att samla in deras perspektiv och synpunkter och anpassa programmet efter era behov och önskemål.

4. Sessionerna genomförs antingen på plats hos er eller digitalt. Mellan sessionerna håller vi kontinuerlig kontakt med er för att följa upp framstegen, svara på eventuella frågor och förbereda nästa session tillsammans med de involverade experterna.

När förändringsarbetet är avslutat håller vi en dialog för att utvärdera resultatet och säkerställa att den förändring ni strävar efter har förankrats i er organisation. Dessutom genomför vi korta avstämningar med jämna mellanrum för att säkra framstegen och erbjuda ytterligare stöd om det behövs.

Börja med att välja några profiler som du tror matchar dina behov!

Söker
Målgrupp
Ämnen

Visar alla 72 resultat

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng