fbpx

Susanne Pettersson

Susanne Pettersson är en av våra mest efterfrågade föreläsare. Hon blev vald till årets kvinnliga talare 2018 och har 30 års erfarenhet av att utbilda, utveckla och coacha individer, team och organisationer till att dra åt samma håll.

Hon agerar som konsult inom näringslivet, offentliga sektorn och idrotten. Hon är specialutbildad att leda och driva förändringsprocesser så att människor inom organisationer drar åt samma håll med framgång och glädje. Susanne är även verksam som coach och mental rådgivare för aktiva och ledare inom Svensk elitidrott med uppdraget att ta medaljer i stora mästerskap. Hon är för närvarande mental rådgivare för Frölunda Hockey.

Susanne Pettersson


Susanne Pettersson har stark tilltro till att allt går att förändra och att människor kan göra precis vad de vill. Enjoy the journey, som hon brukar uttrycka det.

”Människor skall ha kraft och energi i de miljöer de väljer att verka inom så att de både kan må och prestera bra.”

En föreläsning eller kursdag med Susanne lämnar ingen oberörd. Hon har en förmåga att lära ut så att det berör och blir enkelt.

Susanne är en mycket efterfrågad och hyllad föreläsare samt en av Skandinaviens ledande konsulter inom förändringsarbete. Hon har 25 års erfarenhet av att utveckla individer, team och organisationer till framgång, Sammanfattat är hennes uppdrag att göra andra människor till hjältar!

Susanne agerar som konsult inom näringslivet, offentliga sektorn och idrotten. Hon är specialtränad att leda och driva förändringsprocesser så att alla drar åt samma håll med glädje.

Susanne är även verksam som mental rådgivare och coach för många av Sveriges elitidrottare och deras ledare. Hon har under 6 år varit mental rådgivare för ishockeylaget Malmö Redhawks där hon var med att föra laget från Allsvenskan till att etablera sig i SHL.
Just nu jobbar Susanne som coach åt Frölunda Hockey.

Syftet med allt Susanne gör att utveckla människor och på att bidra till en lite bättre värld att leva i nu och för kommande generationer!

Susannes föreläsning (digitalt eller live)
Susanne skräddarsyr föreläsningar för näringslivet, offentlig verksamhet och idrotten inom följande områden:

– Ta fram kraften inom dig – att må och prestera bra
– Att skapa ett vinnande team
– Att få människor i en organisation att dra åt samma håll med glädje
– Att hantera motgång och förändring
– Framgångsrikt ledarskap
– Att ge sorterad och användbar feedback
– Att tala inför grupp – presentationsteknik

För att nämna ett par områden där Susanne är verksam idag:

  • Som föreläsare och inspiratör i Sverige och Europa
  • Som utbildare och coach inom näringslivet och offentlig verksamhet
  • Som mental rådgivare för många av Sveriges elitidrottare och deras ledare
  • Som strategisk förändringskonsult inom organisationer nationellt och internationellt

Susanne är stolt författare till 5 böcker:

  • Leda med förtroende
  • Ta fram kraften inom dig
  • Bryt ihop och kom igen
  • Dra åt samma håll
  • Presentera och Briljera
Susanne Pettersson

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng