fbpx

Nu kan du boka Ulf Bengtssons föreläsningar

Ulf Bengtssons föreläsningar

Ulf Bengtssons föreläsningar lanseras nu, både i Sverige och internationellt. Han föreläser om entreprenörskap i världsklass samt hur träning, hälsa, kost och flera andra aspekter påverkar våra liv på flera plan.

Uffe Bengtsson har varit affärspartner med Schwarzenegger, producerat event på Madison Square Garden, träffat världsledare och varit inbjuden som gäst till ett flertal talkshows i USA. Han har startat framgångsrika företag och hans budskap sträcker sig till alla.

Ulf skapade varumärket World Class och var med och byggde upp hälsoindustrin i Sverige och långt därutöver. År 1987 satsade han och byggde World Class i Sovjetunionen och under flera år levde han i Ryssland.

Hans ämnen är vittomfattande. Från vikten av träning, hälsa och kost till hur socker och skärmar påverkar våra liv. Han brinner för de äldre som allt för ofta känner sig marginaliserade i en värld som rusar fram. Ulf Bengtsson är mer än en talare, han är en vägledare som vågar ställa sig mitt i publiken, spela på tystnaden och gå till kärnan.

Nu kan du boka Ulf Bengtssons föreläsningar – enbart hos SAJ!

Ulf Bengtsson – kontakt och bokning:

Till ulf bengtssons profil

Skicka en direktförfrågan

  Boka föreläsare och talare och moderatorer hos SAJ – Sveriges äldsta talarbyrå

  Boka föreläsare och talare och moderatorer hos SAJ och stöd samtidigt hela Sverige

  Alla föreläsare och talare och moderatorer hos SAJ är handplockade. Som Sveriges äldsta talarbyrå har vi gedigen erfarenhet att dela med oss av till dig när du ska boka föreläsning. Vår expertis är gratis och bara några knapptryck bort. 

  När du bokar föreläsare genom SAJ bidrar du inte bara till din egen och din organisations utveckling, du gör också skillnad för samhället och de som behöver det som mest. Sveriges föreningar, ideella organisationer och samfund utgör en grundläggande stöttepelare för samhället och deras arbete ger en oerhörd positiv inverkan på många individers liv.

  När du bokar någon av alla föreläsare och talare och moderatorer genom SAJ går en del av arvodet till SAJ-fonden, ett separat konto som föreningar och organisationer kan använda sig av för att få inspirerande och kunskapsrik input från föreläsningar, och fortsätta göra skillnad för de som behöver det som mest! 

  Här kan du läsa mer om SAJ och arbetet vi gör.

  SAJ förmedlar föreläsningar, workshops och happenings för alla typer av arrangemang. Personaldagar, konferenser, stora events, coachsessioner – stort som smått! Vi handplockar också team av våra föreläsare för att stödja under organisationsförändringar. Varmt välkommen till SAJ – Sveriges äldsta talarbyrå!

  Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

  Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

  Stäng