fbpx

Boka föreläsare

Boka föreläsare

Boka föreläsare och talare

I en värld där kunskap, inspiration och förändring är avgörande faktorer för framgång, är det viktigt att omge oss med rätt personer som kan guida oss mot våra mål. Men att hitta rätt person för jobbet kan vara en utmaning i sig. Det är här SAJ kommer in i bilden, och här är varför du vill boka föreläsare och talare genom oss!

Investera i utveckling – för dig själv och samhället

Genom att boka en föreläsning genom SAJ gör du inte bara en investering i din egen och din organisations utveckling, utan du bidrar också till en god sak. En del av vinsten går till SAJ-fonden, som stödjer olika initiativ som har en positiv inverkan på samhället. På så sätt sprider du inte bara kunskap och inspiration utan även en känsla av gemenskap och samhällsansvar.

Föreläsningar och talare för dina behov

SAJ erbjuder ett brett utbud av talare och experter inom olika områden, vilket gör det lätt att hitta rätt person för att möta dina specifika behov. Oavsett om du behöver motivation, ledarskapsutveckling eller konkreta verktyg för förändringsarbete, kan du vara säker på att hitta den perfekta matchningen hos med vår hjälp.

Stöd för långsiktig utveckling

Förändringsarbete är en långsiktig process som kräver kontinuerlig support och vägledning. Genom SAJ kan du få tillgång till ett brett spektrum av kompetensområden och experter som kan stödja din organisations utvecklingsresa. Från strategi och kommunikation till försäljningsutbildning och mindfulness – SAJ har dig täckt!

Kvalitet och Professionalitet

Genom att boka med SAJ kan du vara säker på att du får tillgång till erfarna profiler och talare som levererar högkvalitativa och engagerande föreläsningar och workshops. Alla våra föreläsare, talare och moderatorer är kvalitetssäkrade och flertalet av dem är prisade som årets talare. Våra förmedlare har lyssnat till alla våra profiler och vet precis hur föreläsningarna kan formas. Som Sveriges äldsta byrå har vi erfarenheten och har levererat rätt talare till rätt publik under 30 års tid.

Personlig service och anpassade lösningar när du bokar föreläsare med SAJ

SAJ tar sig tid att lyssna på dina behov och mål för att skapa skräddarsydda lösningar som passar just din organisation. Genom en grundlig behovsanalys och kontinuerlig dialog ser de till att du får exakt det du behöver för att nå dina mål och maximera resultatet av din investering.

Hur bokar man en föreläsare

Så här bokar du en föreläsare – en enkel guide

Att boka en föreläsare kan ibland verka som en utmanande process, men med rätt hjälp blir det enkelt. Här är steg för steg hur du bokar en föreläsare med oss:

Kontakt

För att komma igång, kontakta oss genom vår hemsida, ring oss eller skicka oss ett mail. Vi finns här för att lyssna på dina behov och förfrågningar.

 

Ett kort samtal

Efter att du har kontaktat oss vill vi gärna pratas vid för att förstå mer om vad ni letar efter. Vi vill veta mer om sammanhanget för föreläsningen, det aktuella temat för ert möte, vad som är relevant för er verksamhet just nu, önskad föreläsningens innehåll och vad ni förväntar er av föreläsningen. Ju mer vi vet om målen desto lättare blir det att ta fram helt rätt föreläsare till ditt arrangemang.

 

Förslag på talare och pris

Efter vårt samtal skickar vi över ett par, tre förslag på föreläsare som passar era behov. Vi skickar också priser och tillgänglighet.

 

Fatta ett beslut

Efter att ha fått våra förslag är det dags för dig att stämma av, diskutera och fatta ett beslut om vilken profil som passar bäst.

 

Boka föreläsaren

När ni har bestämt er för en talare, föreläsare eller moderator skickar vi över ett avtal för signering. Föreläsaren får också ett avtal att signera.

 

Förberedelser inför mötet

När allt är klart kontaktar den valda profilen er för att stämma av detaljerna och säkerställa att allt är i ordning inför föreläsningen.

 

Genomför föreläsningen

På dagen för föreläsningen är det dags för talaren att leverera sitt budskap och inspirera publiken.

 

Utvärdera och återkoppla

Efter föreläsningen vill vi gärna höra er åsikt. Vi skickar över några korta utvärderingsfrågor för att säkerställa att ni är nöjda med både föreläsaren och vår service.

 

Betalning och avslut

När föreläsningen är genomförd och talaren har fakturerat oss, skickar vi över fakturan till er för betalning. När fakturan är betald är allt klart och ni kan se tillbaka på ett lyckat evenemang.

 

Avslutningsvis

Att boka föreläsare genom SAJ är inte bara ett smart affärsbeslut, det är också ett sätt att göra skillnad – för dig själv, din organisation och samhället som helhet. Så varför vänta? Ta steget mot en framgångsrik och meningsfull framtid genom att boka din nästa föreläsning genom SAJ redan idag!

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng