fbpx

En av Sveriges främsta experter inom stress ger dig kraftfulla verktyg

Emil Grabow Föreläsning om stress

Stress och utmattningsdepression – 388.000 kronor är den ekonomiska kostnaden när en medarbetare går in i väggen (ungefär). Nu när vi också vet att 50% av alla sjukskrivningar orsakas av stress så kan du tänka såhär: om du har en sjukskrivningsnivå på 5%, så är 2.5% troligtvis orsakad av stress. Om du kan få ner den andelen till 1% så blir det en väldigt stor ekonomisk vinst. Och det är bara den ekonomiska vinsten…

Emil Grabow föddes med cystisk fibros. Vid 14 års ålder fick han beskedet att medellivslängden för personer med denna sjukdom var 30 år. Samtidigt berättades det att han inte skulle kunna bli pappa på naturlig väg. Emil insåg att han redan hade levt halva sitt liv, och att han aldrig skulle få uppleva faderskap på konventionellt sätt. Han började reflektera över hur han önskade bli ihågkommen av sina nära och kära.

Önskan var att de skulle minnas honom som en kämpe. Han satsade stort på sin brottningskarriär. Han tränade 17 timmar i veckan – och träningen gav avkastning. Han blev snart en av Sveriges främsta inom brottning och fick till och med möta världseliten.

Under gymnasietiden började han fundera över vad som gjorde att han kunde vända sitt öde till något positivt. Idag, efter 13 års studier inom psykologi, varav 6 år på högskolan, har han funnit svaren.

Emil Grabow är idag utbildad socionom med specialisering i familjepsykologi och ledarskap samt psykoterapi och interaktionistisk grund. Han är en av Sveriges absolut främsta experter inom stress och utmattningsdepression och som föreläsare tar han hem enastående omdömen och rekommendationer. Vi på SAJ är så glada över samarbetet med Emil, missa inte denna stjärna!

Läs mer om emil

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng