fbpx

Hur påverkar ett våldsbrott familjen och anhöriga?

Jessika Sillanpää Föreläsning

TEDx-talaren Jessika Sillanpää undrar: Har du någonsin vaknat upp svettig med tårar i ögonen och gått från skräck och rädsla till att pusta ut och känna tacksamhet? ”Vad skönt, det var bara en mardröm!”

Hur skulle det vara om du vaknade och insåg att skräcken och ångesten kommer från verkliga händelser ur ditt eget liv? Den verkligheten levde Jessika. År 2012 blev då 19 åriga Jessikas pappa dömd för mordförsök på hennes mamma.

Idag är Jessika föreläsare, konsult och certifierad sorgbearbetare hjälper jag privat-och offentlig sektor att förebygga kriminalitet, utanförskap och psykisk ohälsa hos en målgrupp som ofta glöms bort och det är anhörigperspektivet av ett brott.

SAJ träffar Jessika, hon är en närvarande, varm och hon har nära till skrattet. Vi är oerhört glada att få förmedla Jessika till sina åhörare och se den resonans som uppstår.

Vad hon gör är oerhört viktigt och förändringen hon driver är avgörande för liv och psykisk hälsa hos dels de som drabbas av brott och våld, dels för de anhöriga och för de som möter de inblandade.

Läs mer om Jessikas berättelse och om hur hon kan hjälpa er organisation med sina föreläsningar.

Till Jessikas profil

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng