fbpx

Social Selling

alice orbelin social selling

Social Selling – Lär alla medarbetare att lysa online!

Kampanjföreläsning: Ge medarbetarna kunskapen och motivera handlingskraften att lysa med företagets varumärke online. Boka en digital föreläsning om Social Selling med Alice Orbelin!

Kampanjpris: 14.500 kr. Boka innan den 20/6 och genomför senast den sista september.

Vill du att dina medarbetare ska bli experter på att synas och bygga företagets varumärke på LinkedIn? Boka er till Alice Orbelins digitala föreläsning och se hur de transformeras till social selling-proffs!

Vem är Alice Orbelin?

Alice Orbelin är en framstående affärscoach och proffs inom social selling. Med över 30 års erfarenhet inom försäljning och marknadsföring. Hon har en djup förståelse för social selling och digitala plattformar och har hjälpt över 1.000 säljare och företagare att nå nya höjder. Hon är en mästare på att omvandla digitala strategier till konkreta resultat och har en passion för att skapa långsiktiga kundrelationer.

Vad kan du förvänta dig av föreläsningen?

Alice Orbelin kommer att inspirera och motivera dina medarbetare att:

 • Förstå kraften i sitt personliga varumärke: Lär dig hur du kan positionera dig själv och ditt företag på ett autentiskt och övertygande sätt.
 • Bemästra LinkedIn: Utforska de bästa strategierna för att synas och engagera sig på LinkedIn, och hur du kan använda plattformen för att skapa värdefulla affärsmöjligheter.
 • Bygga starka digitala relationer: Upptäck hur du skapar och upprätthåller äkta relationer online, vilket är avgörande i dagens digitala affärslandskap.
 • Ta ägarskap över sin digitala närvaro: Alice betonar vikten av att vara konsekvent och medveten i sitt online-engagemang, och hur man övervinner mentala hinder för att verkligen göra intryck.

Tid: ca 60 minuter och sedan frågestund ca 15 min.

Med sitt motto ”drink your own champagne” lever Alice som hon lär. Hon delar generöst med sig av sina erfarenheter, både framgångar och misstag, för att ge dig den kunskap och det självförtroende du behöver för att lyckas. Hennes föreläsningar är fyllda med praktiska tips och verktyg som omedelbart kan implementeras, och hennes engagerande stil gör lärandet både roligt och effektivt!

Vad säger tidigare deltagare?

”Alice har en förmåga att utmana och inspirera på ett sätt som verkligen driver mig framåt. Hennes kunskap om sociala medier och försäljning är oöverträffad, och hennes entusiasm smittar av sig på alla omkring henne.”

”Efter att ha deltagit i Alice kurs i social selling har jag sett en märkbar ökning i mitt nätverks engagemang och mina affärsmöjligheter. Hennes strategier är enkla att förstå och implementera, och de ger snabba resultat.”

Boka föreläsningen i social selling innan den 20/6 till kampanjpris!

Missa inte chansen att ge dina medarbetare de verktyg och den motivation de behöver för att lysa med företagets varumärke på LinkedIn. Boka Alice Orbelins digitala föreläsning nu och ta första steget mot en starkare digital närvaro och ökad affärsframgång.

Kampanjpris 14.500 kr ex moms, endast hos SAJ!

Tveka inte, boka er föreläsning idag och se hur dina medarbetare blomstrar under Alice Orbelins vägledning!

  Boka med SAJ
  Stöd Sverige

  Genom att samarbeta med oss bidrar du till att sprida kunskap och inspiration i hela samhället.

  För varje uppdrag som bokas via SAJ avsätts en del av vinsten till att hjälpa ideella organisationer och föreningar att täcka kostnader för de föreläsningar och förändringsledare som verkligen gör skillnad.

  Boka föreläsare och talare och moderatorer hos SAJ – Sveriges äldsta talarbyrå

  Boka föreläsare och talare och moderatorer hos SAJ och stöd samtidigt hela Sverige

  Alla föreläsare och talare och moderatorer hos SAJ är handplockade. Som Sveriges äldsta talarbyrå har vi gedigen erfarenhet att dela med oss av till dig när du ska boka föreläsning. Vår expertis är gratis och bara några knapptryck bort. 

  När du bokar föreläsare genom SAJ bidrar du inte bara till din egen och din organisations utveckling, du gör också skillnad för samhället och de som behöver det som mest. Sveriges föreningar, ideella organisationer och samfund utgör en grundläggande stöttepelare för samhället och deras arbete ger en oerhörd positiv inverkan på många individers liv.

  När du bokar någon av alla föreläsare och talare och moderatorer genom SAJ går en del av arvodet till SAJ-fonden, ett separat konto som föreningar och organisationer kan använda sig av för att få inspirerande och kunskapsrik input från föreläsningar, och fortsätta göra skillnad för de som behöver det som mest! 

  Här kan du läsa mer om SAJ och arbetet vi gör.

  SAJ förmedlar föreläsningar, workshops och happenings för alla typer av arrangemang. Personaldagar, konferenser, stora events, coachsessioner – stort som smått! Vi handplockar också team av våra föreläsare för att stödja under organisationsförändringar. Varmt välkommen till SAJ – Sveriges äldsta talarbyrå!

  Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

  Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

  Stäng