fbpx

Föreläsning i kommunikation – Kampanjföreläsning

Föreläsning i kommunikation Lotta Broberg

Exklusiv Föreläsning i kommunikation. SAJ Presenterar Lotta Broberg: ”Kommunikation för Framgång”

Uppgradera ditt företags kommunikationsstrategi med en premiumföreläsning med en av Sveriges mest eftertraktade experter. Vill du att dina medarbetare ska bli mästare på att kommunicera och förstå varandra på ett sätt som förflyttar företagets gränser? Ta chansen att boka Lotta Brobergs föreläsning i kommunikation och bevittna deras transformativa resa till lagarbete och nya höjder.

Vem är Lotta Broberg?

Lotta Broberg är en av Sveriges mest framstående föreläsare och coacher inom försäljning, ledarskap och kommunikation. Med över 15 års erfarenhet från Mercuri International, ett av världens ledande utbildningsföretag, har Lotta etablerat sig som en ikon inom sitt område. Hennes imponerande meritlista inkluderar toppositioner och samarbeten med globala varumärken som Toyota och Hyundai, där hon har bidragit till att forma framtidens ledare och säljare. Hennes föreläsningar är inte bara informativa, utan en inspirerande upplevelse som lämnar ett bestående intryck.

Vad kan du förvänta dig av föreläsningen?

I Lottas exklusiva föreläsning ”Kommunikation för Framgång” kommer deltagarna att:

 • Förstå vikten av precis och empatisk kommunikation: Ta del av insikter som förbättrar både interna och externa relationer.
 • Bygga en förstklassig feedback-kultur: Lär dig att skapa ett arbetsklimat där konstruktiv feedback är grunden för ständig utveckling och framgång.
 • Optimera teamdynamik och samarbete: Få exklusiva verktyg för att skapa harmoniska och högpresterande team som jobbar mot gemensamma mål.
 • Personlig och professionell utveckling: Lotta delar strategier för att bygga starka, långvariga relationer som driver både personlig och organisatorisk framgång.

Tid: 60 min, digitalt eller på plats
Efterföljande frågestund om 20 min brukar vara mycket uppskattat.
Boka med fördel en skräddarsydd halv- eller heldag. Prisinformation längre ned.

Föreläsning i kommunikation med ett proffs som träffar både förnuft och nerv

Lotta Broberg är inte bara en föreläsare; hon är en katalysator för förändring och tillväxt. Hennes pedagogiska skicklighet och djupa förståelse för kommunikationens komplexitet gör varje föreläsning till en upplevelse i världsklass. Genom praktiska exempel och interaktiva metoder, såsom EPA (Enskilt, Par och Alla), skapar Lotta ett dynamiskt lärande där varje deltagare får personlig uppmärksamhet och konkreta verktyg att implementera omedelbart. Hennes exklusiva föreläsningar är designade för att leverera verkliga resultat, och varje session är skräddarsydd för att möta ditt företags specifika behov.

Föreläsningar som de Lotta håller brukar skapa stort engagemang och uppskattas för sin tydlighet och praktiska tillämpningar. Många deltagare har rapporterat om betydande förbättringar i sina kommunikations- och ledarskapsförmågor efter att ha deltagit i hennes föreläsningar och utbildningar.

Kampanjpris fram till den 20/7-2024, genomför senast den sista oktober

Ge dina medarbetare den unika möjligheten att ta del av en föreläsning som inte bara informerar utan transformerar. Boka Lotta Brobergs föreläsning nu och ta det första steget mot en kommunikationsstrategi i världsklass och en mer framgångsrik framtid.

Skicka en direktförfrågan

  Boka med SAJ
  Stöd Sverige

  Genom att samarbeta med oss bidrar du till att sprida kunskap och inspiration i hela samhället.

  För varje uppdrag som bokas via SAJ avsätts en del av vinsten till att hjälpa ideella organisationer och föreningar att täcka kostnader för de föreläsningar och förändringsledare som verkligen gör skillnad.

  Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

  Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

  Stäng