fbpx

Rasmus Troedsson

, , ,

– Jag älskar att använda mig av mina erfarenheter och ser fram emot att dela med mig av det jag hoppas jag är bra på, säger Rasmus som i rollen som hovmästare Bellan Roos i SVT:s succéserie ”Vår tid är nu” fått ett folkligt genombrott med miljoner tittare i hela Norden.

– Målet med föreläsningen om – kroppsspråk och rösten – är att man efteråt ska känna sig helt säker på att det går att ”vinna” sina möten oavsett om det gäller kunder eller publik! Och oavsett om det är väsensskilda plattformar – såsom radio, tv eller scenframträdande – eller på stan mellan fyra ögon. Att man förstår att ens svaghet kan bli den vassaste kniven i lådan, säger Rasmus. 

Vad många inte känner till är att Rasmus också har en lång karriär som journalist på bl.a. SVT, TV4 och SR och som skrivande journalist för en rad kvällstidningar och veckopress.

Rasmus föreläsningar

Att vinna sin kund, väljare och publik på olika plattformar, i skilda medier och i politik och affärer
Att bara bli bra är att satsa på att bli garanterad förlorare. Att bli bäst i världen på ditt eget uttryck är inte endast en vinnarstrategi det är även vägen till att bli orädd för kritik! Vem kan säga att du är dålig om du är bäst på ditt eget uttryck! Då kan någon  kanske invända att de inte gillar det du gör men det blir direkt osant att påstå att du inte är skicklig!

En föreläsning om resan till sig själv och att bli bäst i världen på sitt eget uttryck. Så kan du använda kunskapen från Rasmus Troedssons märkliga och hoppfulla resa…”

Rasmus föreläser om kroppsspråk, rösten och om att leva med en stor publik
Med utgångspunkt från sina erfarenheter som skådespelare och journalist ger Rasmus en spännande föreläsning.
En föreläsning om signaler, takt och ton som kan vara avgörande för framgången i affärsmötet, kundpresentationen, eller deltagandet i en debatt.
En kunskapsresa för dig som vill förstå din kropps många uttryck och hur du bäst framställer dig i det personliga mötet eller på tv, film och sociala medier.

Rasmus delar frikostigt med sig av sina kunskaper och erfarenheter som skådespelare med många olika rollkaraktärer, och som journalist och programledare.

Ytterligare föreläsning
Livet och vägen från avgrund till framgång
En föreläsning som har med inslag som var med i hans Sommar i P1, som sändes 2020. Rasmus berättar om att leva med en stor publik, vad uppmärksamheten som TV-succén ”Vår tid är nu” betyder, men också om livets kriser och fasor.

Rasmus om samarbetet med SAJ:
– Att bli inbjuden av SAJ som föreläsare betyder mycket för mig eftersom jag vet att många av de allra bästa föreläsarna är knutna till agenturen, säger Rasmus.

BOKNING: Kontakta Stefan på SAJ!

Foto: Stefan Jonsson saj.se (c) (stora bilden)

Rasmus som Bellan Roos i den populära TV-serien ”Vår tid är nu”.

 

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng