fbpx

Mattias Lundberg älskar att förmedla användbar kunskap!

Mattias Lundberg

– Det spelar ju ingen roll om man kan en massa om man inte kan ha användning för det. Jag brinner för att kunna använda vetenskaplig kunskap i vardagen och ett sätt att förmedla den är genom böcker. Ett annat är att föreläsa. Jag älskar då jag får höra att någon kunnat använda det sagt under en föreläsning i sitt arbete, säger Mattias Lundberg som är Legitimerad psykolog, Docent i psykologi vid Umeå universitet, författare och inte minst föreläsare!

Aktuell föreläsning – Alla är olika – utom jag, om personlighet och roller på arbetet

Man får ta folk som dom är och inte som man vill att dom ska vara! Det är lättare sagt än gjort. Man retar sig på personlighetsdrag man inte gillar, för att de är för olika en själv – eller kanske för lika. Det är mänskligt, men vad gör man åt det? Försöker ändra på sig själv – eller på andra? Vår personlighet sägs ha avgörande betydelse för hur vi klarar oss på arbetet och det finns nog behov av alla möjliga typer på arbetsplatsen. Men vad är egentligen personlighet och hur vet vi att det är ”rätt” personligheter som jobbar tillsammans? Med många exempel ger föreläsningen åhöraren funderingar på varför vi gör som vi gör och vad våra arbetskamrater försöker göra åt det.

Läs mer om Mattias här!

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng