fbpx

Möt Mark Isitt – aktuell i Grand Designs och som föreläsare och moderator

Tre frågor till Mark Isitt!

Ikväll är det återigen dags för Grand Designs i TV 4. Mark Isitt, har under två års tid följt sex olika husbyggen, och bjuder in tittarna att följa med på resan. Alla husbyggen är unika på sitt sätt, med förstklassig arkitektur och unik design.
Mark är ny föreläsare och moderator samt inte minst samtals- och debattledare hos oss på SAJ!

1. Vad tror du om framtidens arkitektur?
– Jag har skrivit om arkitektur i runt tre decennier nu och aldrig tidigare har debatten varit lika livlig. Det bådar gott. Ointressant arkitektur uppstår när ingen bryr sig.

2. Kommer digitala lösningar ta över våra hem, arbetsplatser och köpcenter?
– Den digitala utvecklingen ”slår hårt” mot innerstadshandeln, brukar man säga. Men jag menar att det är tvärtom. Det räcker inte längre att bara kränga, du måste erbjuda något som nätet inte gör. Detsamma kan sägas om våra kontor, ska anställda fortsätta komma till arbetsplatsen måste den vara en plats värd att besöka. Hemmen är mindre förändringsbenägna.

3. Förutom design och inredning är du även intresserad av mode. Visst är det så?
– Absolut. Men bara för husbehov. Jag favoriserar en ganska konservativ stil, fast gärna med ett lite roligt tillägg. Slipsarna är min pappas.

Boka Mark via SAJ!

Läs mer om Mark här – https://saj.se/project/mark-isitt/ 

Foto: Pär Bäckstrand / TV 4

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng