fbpx

Per Gyllenspetz

Per Gyllenspetz

Den Stora Kurvan. Snart kommer nya smarta lösningar för att resa och få våra saker levererade.

 

Nu utvecklas teknik och forskning som har potential att reducera utsläpp radikalt. Självkörande kollektivtrafik, nya eldriftsystem, den värdefulla datan – det är bara några exempel och listan är lång. Tiden vi lever i nu liknar årtiondet när bilen och flygplanet slog igenom för hundra år sedan.

Per föreläser om möjligheterna där vi kan svänga i en verkligt hållbar riktning och bjuder in till samtal: är vi beredda på en snabb förändring inom mobilitet och logistik? Hur gör vi så att utvecklingen blir mänsklig?

Den Stora Kurvan är en visionär helhetsbild av det som kommer nu och 20 år framåt.

Det är också en utveckling som inte bara handlar om trendspaning utan lika mycket om hur aktiv du och din organisation vill vara. Per arbetar själv med flera spännande transportprojekt som utvecklar de nya möjligheterna.

Per Gyllenspetz arbetar som visionär designer och transportstrateg, är oberoende konsult i mobilitets- och fordonsvärlden med engagemang också inom akademi och samhälle. Föreläsare. 

På nätet finns flera artiklar och poddintervjuer om Den Stora Kurvan.

 

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng