fbpx

Visar alla 10 resultat

Föreläsning missbruk
Föreläsning kriminalitet
Föreläsning våld


bläddra bland alla profiler

Skicka en förfrågan

Det kostar ingenting att få råd och tips eller att se om din önskade föreläsare finns tillgänglig. Vi svarar på alla förfrågningar inom 24 timmar .

Varmt välkommen med din förfrågan!

  Föreläsare och Talare i världsklass hos SAJ – Sveriges äldsta förmedlingsbyrå

  Föreläsare och föreläsningar för alla tillfällen och alla budgetar. När det handlar om att göra ditt nästa evenemang till en succé är valet av föreläsare och talare av avgörande betydelse. Vi på Sveriges Äldsta Talarbyrå erbjuder en heltäckande upplevelse som väcker din publik till liv och ger en varaktig inverkan.

  Föreläsare och Talare, moderatorer och underhållare som skräddarsyr

  Våra föreläsare och talare är experter på sina områden och skräddarsyr varje presentation för att passa dina unika behov och mål. Med vårt breda utbud av föreläsningar kan du motivera, engagera och inspirera din publik på djupet.

  Kraftfulla Koncept och Temadagar för Resultat

  Våra kraftfulla koncept och temadagar kombinerar föreläsningar, workshops och underhållning för att säkerställa att du når dina mål. Med våra moderatorer och programledare leder vi dig genom evenemanget med precision och engagemang, allt under ditt varumärke för en sammanhållen och effektiv upplevelse.

  Stöd för Din Organisation och Samhället

  Vi strävar inte bara efter att hjälpa din organisation att växa och utvecklas, utan också att göra en positiv inverkan på samhället som helhet. En del av vinsten från vår verksamhet går till SAJ-fonden, som stödjer olika initiativ för att göra verklig skillnad. Genom att boka genom oss bidrar du till att stödja dessa initiativ och göra en positiv förändring för dem som behöver det som mest.

  Boka Din Föreläsare, Föreläsning, Talare eller Moderator med Oss Idag

  Boka din föreläsning, talare eller moderator genom oss och låt oss tillsammans skapa en positiv förändring för dig, din organisation och samhället. Med vårt fokus på kvalitet, professionalism och inverkan är vi din pålitliga partner för att göra ditt nästa evenemang till en minnesvärd och framgångsrik upplevelse.

  Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

  Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

  Stäng