Föreläsningsämnen

Utforska vårt breda utbud av föreläsningsämnen och hitta föreläsare som är proffs inom det område du söker. SAJ är Sveriges äldsta talarbyrå och vi är stolta över att kunna erbjuda ett omfattande urval av föreläsningar för ditt evenemang. Bläddra igenom våra många föreläsningsämnen för inspiration eller för att planera för framtiden för ditt företag.

Hos SAJ hittar du garanterat den rätta föreläsaren för att göra ditt evenemang minnesvärt och framgångsrikt!

Varmt välkommen!

SE alla profiler

Boka föreläsare och talare och moderatorer hos SAJ – Sveriges äldsta talarbyrå

Boka föreläsare och talare och moderatorer hos SAJ och stöd samtidigt hela Sverige

Alla föreläsare och talare och moderatorer hos SAJ är handplockade. Som Sveriges äldsta talarbyrå har vi gedigen erfarenhet att dela med oss av till dig när du ska boka föreläsning. Vår expertis är gratis och bara några knapptryck bort. 

När du bokar föreläsare genom SAJ bidrar du inte bara till din egen och din organisations utveckling, du gör också skillnad för samhället och de som behöver det som mest. Sveriges föreningar, ideella organisationer och samfund utgör en grundläggande stöttepelare för samhället och deras arbete ger en oerhörd positiv inverkan på många individers liv.

När du bokar någon av alla föreläsare och talare och moderatorer genom SAJ går en del av arvodet till SAJ-fonden, ett separat konto som föreningar och organisationer kan använda sig av för att få inspirerande och kunskapsrik input från föreläsningar, och fortsätta göra skillnad för de som behöver det som mest! 

Här kan du läsa mer om SAJ och arbetet vi gör.

SAJ förmedlar föreläsningar, workshops och happenings för alla typer av arrangemang. Personaldagar, konferenser, stora events, coachsessioner – stort som smått! Vi handplockar också team av våra föreläsare för att stödja under organisationsförändringar. Varmt välkommen till SAJ – Sveriges äldsta talarbyrå!