fbpx

Ett samtal om ledarskap

Gurra Krantz pratar om ledarkap

Ett samtal om ledarskap med Gurra Krantz

 

Missa inte ett riktigt fint samtal med Gurra Krantz när han gästar Säkerhetsparkens podd: Arbetsmiljö, Säkerhet och Harmoni.
Under samtalet berättar Gurra om hur han gått sin egen väg och han verkar alltid ha haft en känsla för vad som är rätt och riktigt – utan att ha svårt för att se sina egna brister. När han under gymnasieperioden fick höra att han och klasskamraterna skulle ha lärarfria lektioner tog han skollagen med sig till rektorn och gjorde klart för dem att deras leverans var undermålig.

Hur skapar man ett team och måste alla tycka om varandra? Vad är harmoni och är det viktigt? Självklart varvas samtalet med spännande minnen från seglingar han gjort.

Missa inte det här avsnittet! Vill du boka Gurra för en föreläsning om ledarskap och medarbetarskap? Gå till Gurras profil här på SAJ och lägg honom till din profillista!

 

Till Gurras profil

Se fler föreläsare inom samma eller liknande kategorier:

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng