fbpx

HÅLLBARHETSARBETE I RUNDABORDSSAMTAL

Hållbarhetsarbete med Annika Dopping och Mattias Klum

Hållbarhetsarbete i Rundabordssamtal med Annika Dopping och Mattias Klum

 

Nu kan vi erbjuda dig möjligheten att delta i våra uppskattade rundabordssamtal, som är skapade av Annika Dopping, en katalysator och erfaren senior rådgivare med en visionär approach, och Mattias Klum, en erkänd filmare och föreläsare med globala perspektiv. Dessa samtal har redan hjälpt uppdragsgivare som Business Arena, AFRY och Norrsken Foundation att få värdefull feedback på sitt hållbarhetsarbete.

Rundabordssamtalen kan anpassas efter dina specifika behov och önskemål. De kan vara slutna eller öppna, beroende på vilken målgrupp du vill nå och vilka syften du har. Genom att skapa värdefulla synergier med samarbetspartners och kunder samt bygga starkare relationer med relevanta intressenter kan du öka din organisations konkurrens- och handlingskraft.

Vi tror på kraften i att samla experter och intressenter kring en gemensam diskussion om hållbarhet. Genom att dra nytta av Mattias Klums omfattande internationella erfarenhet och djupa förståelse för naturens resiliens, kan du få ovärderliga insikter och perspektiv som hjälper dig att utveckla ditt hållbarhetsarbete.

Om du vill utforska möjligheterna och ta del av våra rundabordssamtal, är du välkommen att kontakta oss. Tillsammans kan vi bidra till att skapa en mer hållbar framtid genom att främja en meningsfull dialog och lärande inom hållbarhetsområdet.

Till Rundabordssamtal

Skicka en direktförfrågan

    Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

    Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

    Stäng