fbpx

SWEDISH BUDDHA

Boka Mikael Hedman Swedish Buddha

Mikael Hedman gästar Alexander Pärleros i Framgångspodden och han har glimten i ögat när han förklarar varumärket Swedish Buddha

Han har förmågan att vara kaxig och ödmjuk på samma gång. Han befinner sig i ett gränsland av triggerknappar och dörröppnare samtidigt som samtalen alltid kommer åt kärnan. De är universella men ändå djupt personliga. En gång var det någon som beskrev ett samtal med Mikael som ”att få rådgivning av en blandning mellan Saida och VDn på McKinsey Consulting”. SAJ förstår liknelsen – även om Mikael inte är synsk. Han är extremt skarptänkt i affärssammanhang, beskriver kemiska processer som en professor och är EXTREMT pricksäker på det inre planet – och det är där han älskar att befinna sig.

Han är officeren som blev en Buddha och behöll båda titlarna – en kontrasternas mästare. I framgångspodden delar han med sig av sig själv och ger även konkreta råd som gör skillnad direkt.

Hos SAJ är han en föreläsare, workshoppare och strateg som tar sin publik på äventyr – både inre och yttre. På ett spännande, jordnära och humoristiskt sätt vägleder han sin åhörare in i de skrymslen och vrår som en människa sällan besöker i sig själv.

Han talar pricksäkert och utan omsvep om inre ledarskap, psykisk hälsa och om existentiella frågor och upplevelser. Föreläsningarna är interaktiva och ger varje deltagare praktiska verktyg som skänker eftertanke, glädje och livsmod.

SAJ sköter Mikaels bokningar och vi är stolta över Mikaels förtroende! Läs mer om Mikael här:

Besök Mikaels profil Till SWEDISHBUDDHA.se

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng